Και με υποδομή drive in

το «Αυτό#2»

Το κακό αναπτύσσεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκούν δύο λέξεις και μία συμπεριφορά: «ωχ αδερφέ…»

Εδώ και λίγες μέρες το «Αυτό#1» έχει πέσει σε δυσμένεια και οχυρωματικά έργα φράζουν την είσοδό του, δυσχεραίνοντας την πρόσβαση και την απόθεση εκεί όλων των ειδών των απορριμμάτων, όλων ημών των ασυνείδητων δημοτών.

Έτσι, αναδεικνύεται όλο και περισσότερο το «Αυτό#2», αλλά και άλλα «Αυτά», σε πολλές περιοχές του Δήμου μας. Θα αναδεχθούν κι αυτά, όπως πρέπει, μέχρι –έστω- να μην είναι προσβάσιμα και να υπάρξουν οι νόμιμες υποδομές για την απόρριψη επικίνδυνων για όλους μας και για το περιβάλλον σκουπιδιών.

Το»Αυτό#2» είναι κι αυτό σε σημείο-κλειδί που του εξασφαλίζει ιδιαίτερη προβολή σε ντόπιους και επισκέπτες, στον παράδρομο Λιτοχώρου-Λεπτοκαρυάς, μετά το ρέμα της Χασκάρας, ακριβώς πάνω στη στροφή. Η «χωροθέτησή» του μάλιστα έχει και χαρακτηριστικά …drive in, αφού διαθέτει χώρο σαν είσοδο που δίνει την ευκαιρία να μην παρενοχλεί ο χρήστης του την κυκλοφορία στον παράδρομο. Από ατύχημα ή όχι, υπήρξε ήδη και φωτιά που έκαψε απορρίμματα και δεν επεκτάθηκε στα υπόλοιπα εκλεκτά απορρίμματα, όπως υλικά από κλάδεμα που υπάρχουν σε αφθονία. Η γκάμα των «φιλοξενούμενων» υλικών και σ’ αυτή την περίπτωση μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και λόγω της άνετης πρόσβασης. Ως το καλοκαίρι, θα διαθέτει τέτοια ποικιλία που θα αποσπά άνετα το θαυμασμό, ειδικά των αλλοδαπών επισκεπτών της περιοχή μας.