“Τσικνίσαμε” και φέτος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του ΚΡΥΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Όχι paparachi…. ParaPaTsi. Και Anonymous.

Στη ΔΕΑΔΟ “τσίκνισε” φέτος η διοίκηση του Δήμου –ή τουλάχιστον οι κορυφαίοι της διοίκησης-, με τους εργαζόμενους στην αποκομιδή και τον προϊστάμενό τους αντιδήμαρχο, το ΔΣ της εταιρείας –ή τουλάχιστον κάποια μέλη του ΔΣ- και εκλεκτούς προσκεκλημένους. Έλειπε η “ψυχή κάθε γλεντιού”-αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο αναπληρωτής δήμαρχος μπορεί να ήταν, μπορεί και να μην ήταν, και δυστυχώς δεν υπήρχε καμία γυναικεία παρουσία του συνδυασμού της πλειοψηφίας. Τα κέφια δεν ήταν και τίποτε το εξαιρετικό, αφού απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της νεολαίας, Ειρήνη Βακουφτσή και Σταύρος Χαρέλας.

Ο ειδικός-κρυφός συνεργάτης της ΕτΟ, ParaPaTsi Anonymous, «εισέβαλε» απρόσκλητος στο αυτοσχέδιο γλέντι, και μάλιστα από την κεντρική είσοδο, προκειμένου να εξασφαλίσει τα φωτογραφικά πειστήρια και μια αποδεικτική selfie.

Στο «τσίκνισμα» δεν παραβρέθηκαν οι βαρυνόμενοι από το παρελθόν με …οικολογικές δραστηριότητες που «τσίκνισαν» στο νταμάρι με delivery, ενώ η πρόεδρος του ΔΣ, Λέλα Γιάννακα-Βλαχόπουλου ή ήταν πολύ απασχολημένη σήμερα ή βρίσκεται σε δίαιτα.

Καλό Τριώδιο και Καλή Σαρακοστή.