Ο Κουρινιώτης πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας

με 31 από τις 64 ψήφους

δέχτηκε τα συγχαρητήρια πολλών τοπικών στελεχών της ΝΔ που βρέθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ

Ο Γιάννης Κουρινιώτης εκλέχτηκε σήμερα πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, με 34 ψήφους και «άνετη» πρωτιά , έναντι 21 ψήφων του κου Τσιαμπέρα και 9 του κου Μπρουσκέλη.

Ο Γιάννης Κουρινιώτης υπήρξε αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δίου-Ολύμπου και στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της ΝΔ είχε δημοσιεύσει την προτίμησή του και την προτροπή της τοπικής προς τον κο Μειμαράκη, όπως και ο πρώην ο βουλευτής Νίκος Κάκκαλος.

Αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψήφων 64 από τους 65 εκλέκτορες -δεν κατάφερε να ψηφίσει ο δήμαρχος Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες- ο κος Κουρινιώτης δέχτηκε τα συγχαρητήρια πολλών τοπικών στελεχών της ΝΔ που βρέθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπως η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φόλιος και Χαρέλας.

Ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας υπήρξε υποψήφιος με το συνδυασμό του Κ. Δημόπουλου, το 2010 και το 2014, χωρίς να εκλεγεί, είναι από τα παλιότερα στελέχη της ΝΔ στην Πιερία και –όπως αποδείχτηκε- διαθέτει ισχυρή στήριξη μεταξύ των στελεχών της Πιερίας, σε αντίθεση με την απήχησή του στη βάση.