Ερώτημα Ν. Κουκουτάτσιου

για πλατεία, πάρκινγκ, διακρίσεις

Επιτρέπεται η δεν επιτρέπεται η στάθμευση τροχοφόρων στην κεντρική πλατεία της πόλης μας;

Νικόλαος Κουκουτάτσιος                                                           Προς
Δουμπιώτη21                                                         το αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου
Λιτοχωρο 8 Μαΐου 2016                                                            ενταύθα

ΕΡΩΤΗΣΗ

Επιτρέπεται η δεν επιτρέπεται η στάθμευση τροχοφόρων στην κεντρική πλατεία της πόλης μας; Αν δεν επιτρέπεται, γιατί αυτή τη στιγμή που γράφονται και διαβάζονται αυτές οι γραμμές είναι στην συγκεκριμένη πλατεία βρίσκονται σταθμευμένα ό αυτοκίνητα εμποδίζοντας εμφανώς την κυκλοφορία τα με αριθ ΚΝΚ 9859 ΚΝΕ 7121 ΚΝΤ 6245 φορτηγό ΝΖΕ 5316 ΚΝΕ 2700 και ΚΗΤ 2897 φορτηγό.

Αν όμως επιτρέπετε γιατί το αστυνομικό όργανο έκοψε πρόστιμο 80 ευρώ στο υπ’ αριθ. 7679 1.Χ.Ε. επιβατηγό ιδιοκτησίας μου που βρισκόταν σε σημείο που εμφανώς δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία και αφού είχε ήδη νυχτώσει
Διαμαρτύρομαι έντονα γι αυτή την άδικη τιμωρία αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει εκρηκτική έλλειψη χώρων στάθμευσης στο Λιτόχωρο με αποτέλεσμα το υπάρχον μικρό πάρκιγκ 9 φορές στις 10 να είναι υπέρ πλήρες.

Δεδομένης της έλλειψης προσωπικού στο αστυνομικό μας τμήμα, και όταν κάθε βράδυ οι διαρρήκτες κάνουν θραύση στους φιλήσυχους νοικοκυραίους, εσείς που βρίσκεται το χρόνο να κάνετε αιφνιδιαστικούς ελέγχους επιβάλλοντας βαρύτατα πρόστιμα σε φτωχούς ανθρώπους που μετά βίας εξοικονομούν τον άρτον τον επιούσιον Αυτή σας η συμπεριφορά απέναντι μου συνέβαινε και στο παρελθόν επιβάλλοντας πρόστιμο αποκλειστικά και μόνο στο δικό μου αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν αρκετά άλλα χωρίς να υποστούν τις ίδιες συνέπειες
Και τότε είχα διαμαρτυρηθεί με επιστολή μου που έστειλα στο δήμο μας διερωτώμενος μήπως όλα αυτά έχουν σχέση με την ιδεολογία μου και τις πολιτικές μου πεποιθήσεις.

Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω το πρόστιμο προτιμώντας να πληρώσω πολλαπλάσιο αν μου το επιβάλει το δικαστήριο

Με πολύ τιμή
Νικόλαος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

Κοιν. Δήμο Δίου Ολύμπου