Κι άλλα ΔΕΝ

(παρουσιάστηκε το πόρισμα)

ΔΕΝ παρουσιάστηκε το πόρισμα, ΔΕΝ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, ΔΕΝ παρέστησαν 4 μέλη και ένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης. ΔΕΝ επιτρέπεται η παρουσίαση του πορίσματος στους επικεφαλής των παρατάξεων;;;

Είκοσι οκτώ (28) πλήρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη της ΕτΟ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ MAZARS ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΑΔΟ,

Με απόντες τους Μήλιο, Ρέππα, Μόσχοβα και Μπακάλη,

Με τη συμμετοχή του δημάρχου Κωνσταντίνου Δημόπουλου και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Φαρμάκη και απόντα τον επικεφαλής παράταξης Άρη Ρεμπατσιό (οι άλλοι δύο επικεφαλής παρατάξεων Δημητριάδης και Κουρίτα ήταν παρόντες και ως μέλη του ΔΣ),

Χωρίς ο δήμαρχος και η διοίκηση της ΔΕΑΔΟ να πάρουν σαφή δημόσια θέση για το αν υποστηρίζουν ακόμη ότι το πόρισμα που επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί είναι έργο της MAZARS,

Με μια πρόσκληση για συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ που ΔΕΝ απέδιδε το πόρισμα στην MAZARS,

Μετά δυο ανεπιτυχείς προσκλήσεις δύο μελών του ΔΣ για έκτακτη συνεδρίαση με αποκλειστικό θέμα την αποκάλυψη της ΕτΟ,

το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΑΔΟ συνεδρίασε σήμερα 19.5.2016, στις 14.30 και κατέγραψε την δραματικότερη συνεδρίαση του ΔΣ στην ιστορία της δημοτικής επιχείρησης.

Οι πληροφορίες της ΕτΟ για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην έδρα της ΔΕΑΔΟ περιγράφουν μια απαράδεκτη διαδικασία που δεν τιμά το δήμο (τους δημότες), την επιχείρηση που έχει χαρακτηριστεί «χρυσωρυχείο» και την Δημοκρατία, χάρις στην οποία ο Δήμος και η δημοτική επιχείρηση έχει –από το 1974 και μετά, ως σήμερα- δημοκρατικά εκλεγμένους άρχοντες.

Χαρακτηριστικό δείγμα του ανεξήγητου παραλογισμού που ήδη εντοπίζεται σε πολλά επίπεδα της δημόσιάς μας διοίκησης είναι και το γεγονός ότι –ενώ είχαν κληθεί στη συνεδρίαση οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να τους παρουσιαστεί το πόρισμα που ως τις 19.4.2016 ο δήμαρχος απέδιδε στη MAZARS- όταν η υπογράφουσα το πόρισμα, εσωτερική ελέγκτρια Λήδα Τζαχάνη, αποπειράθηκε να παρουσιάσει το πόρισμά της, ζήτησε να … παραμείνουν στην αίθουσα μόνο τα μέλη του ΔΣ και να αποχωρήσουν οι επικεφαλής των παρατάξεων, γιατί έτσι επιβάλλει «το πρωτόκολλο»!!!(;;;)

Όπως και για την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν έγινε λόγω μιας ηχηρότατης μη επίτευξης απαρτίας-απουσίας έξι συμβούλων της διοικούσας παράταξης, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ. Ευχόμαστε να υπάρξει και ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΕΑΔΟ και του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης του Δήμου.
Και φυσικά, θα υπάρξει πληρέστερο ρεπορτάζ της ΕτΟ.

‘Όχι μετά 28 πλήρεις μέρες.
Τις επόμενες ώρες και σε συνεχή ενημέρωση.

Ως τότε, δείτε ξανά στο βίντεο απο το Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης.4.2016 πως ξεκίνησαν όλα. Και ποιος πρότεινε να παρουσιαστεί το πόρισμα και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και ποιος αποδέχτηκε την πρόσκληση.

 

** στο 00.46’ του βίντεο ακούγεται και μια αλήθεια, λόγω λανθάνουσας γλώσσας:  «δεν έχω καμιά αντίρρηση να ΜΗΝ κληθείται…»