Οι μέχρι τώρα δηλωθείσες … προθέσεις

και ζήσε Μάη μου να φας πολύ ακριβό τριφύλλι…

Στη μελέτη για την τουριστική προβολή του Δήμου μας συμπεριλαμβανόταν η ανάγκη κάποιων ενεργειών (προβολής) των δεκάδων εκδηλώσεων που συμβαίνουν κάθε χρόνο στον τόπο μας. Και στις μελέτες αυτές οι ανάγκες διαπιστώνονται για να δικαιολογήσουν ανάλογες δαπάνες.

 

Και ψηφίστηκε κι η μελέτη και η ανάθεση του έργου (απ’ ευθείας) και ουκ ολίγα εντυπωσιακά ακούστηκαν τότε και έκτοτε…

Ας δούμε τα αποτελέσματα, δηλαδή την σημερινή υλοποίηση των χθεσινών αποφάσεων: λάβαμε, όπως και πολλά άλλα Μέσα και «Μέσα» στην Πιερία και την Ελλάδα (φαντάζομαι) το πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2016, στο Λιτόχωρο. Ένα κείμενο δυο σελίδων, με τίτλο, κυρίως κείμενο και δυο υποσημειώσεις, ΟΛΑ με αισθητική και περιεχόμενο …δρομολογίων ΚΤΕΛ!

 

Το πρόγραμμα αυτό καταρτίστηκε με βάση τις μέχρι τώρα δηλωθείσες εκδηλώσεις και ενδεχομένως να συμπληρωθεί με περισσότερες εκδηλώσεις (παραστάσεις, συναυλίες, κλπ) στη συνέχεια.

 

Για οποιαδήποτε μετατροπή ή συμπλήρωση θα ενημερώνεται το κοινό με ειδικά δελτία τύπου κατά περίσταση.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

Ούτε μια προσπάθεια να «πλασαριστούν» κάπως αυτές οι εκδηλώσεις, ένα κατιτίς να κεντρίσει λίγο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, μια φωτογραφία, κάτι…, μια καλλιτεχνία στο Word να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον έστω ψεύτικο, έναν κόπο… Ούτε ένα τηλέφωνο για κάποιον που θέλει μια πληροφορία, κάποιον/κάποιους που θέλουν να προσφέρουν μια εκδήλωση, να τσεκάρει ότι πράγματι μια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ή ακυρώθηκε, αναβλήθηκε, μετακινήθηκε…

 

Πόσα –είπατε- πληρώσαμε για την τουριστική μας προβολή;;;

Πόσα site θα προβάλλουν τον Δήμο μας;

Πότε;
Last year ή next year;;;