Τι θα γίνει με τα απόβλητά μας

η μελέτη που θα εφαρμοστεί θες-δε θες

σκας-δε σκας, σε νοιάζει-δε σε νοιάζει… έδωσες την εντολή το Μάη του ’14… για πέντε χρόνια δεν σε χρειαζόμαστε

Κουτσά-στραβά, η “Μελέτη τοπικού σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων” του Δήμου μας δημοσιεύτηκε στο site του Δήμου, αλλά για να ΄μαστε σίγουροι ότι θα ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται, την δημοσιεύουμε κι εμείς, αφού μέσα στο σαββατοκύριακο … σε ποιον να παραπονεθείς και σιγά μην ενδιαφερθεί…

ΚΛΙΚ εδώ και δείτε τη μελέτη

Η μελέτη θα συζητηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με δεδομένη την πολιτική επιλογή της διοίκησης να αποφασίζει μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας όταν υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις για κάποιο θέμα, φροντίστε… ή να μην έχετε σοβαρές αντιρρήσεις ή …να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Κι αυτό εδώ το δημοσίευμα δεν αφορά την μελέτη αυτή, αλλά το γεγονός ότι πληρώσαμε -αν δεν κάνω λάθος- για να αποκτήσουμε νέο site του Δήμου, ενώ είχαμε δώσει ουκ ολίγα για το παλιό. Η διαφορά του παλιού με το νέο είναι οτι το παλιό είχε την εικόνα ενός κανονικού site, έστω και παλιομοδίτικου, αλλά “δούλευε”.

Το νέο είναι ένα τζάμπα δημιούργημα του WordPress, για το περιεχόμενο και την αισθητική του δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί στερείται και τα δύο, και κυρίως… ΔΕΝ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ”.

Δοκιμάστε:

www.dion-olympos.gr

κατόπιν κλικάρετε

Τελευταία Νέα

Μελετη : ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

{pdf}http://www.dion-olympos.gr/images/tsda_.pdf|width:964|height:550{/pdf}

 

και αν δείτε κάτι περισσότερο απ’ αυτό

Μελετη : ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

πείτε το και σε μένα να μην γκρινιάζω άδικα.