Καρέκλες υπάρχουν…

φαντασία και φιλοδοξίες.... πιο πολλές κι απ' τις καρέκλες!

Ένα παραπολιτικό διάλλειμα γιατί ήρθε και καλοκαίρι και μια ξεκούραση τη θέλουμε

«Ψοφάτε» για παραπολιτικά, …οπότε, έχουμε και λέμε:

 

ΕΝΑ:

Απ’ τη μία δεν μπορούν να βρούνε δημοτικό σύμβουλο ή δημότη για το ΔΣ της ΔΕΑΔΟ και «επιστρατεύουν» την Βακουφτσή με … την εκπτωτική ιδιότητα της «δημότισσας» και της «εθελόντριας»… κι απ’ την άλλη… κάποιοι και ανοίγουν και συντηρούν συζητήσεις για ανασχηματισμό, ανακατατάξεις, αξιοποίηση νέων προσώπων, πρόσωπα-αποκάλυψη και άλλα πολλά εμπριμέ.
Στα σενάρια που –έτσι κι αλλιώς- χωλαίνουν χειρότερα κι απ’ τον Ήφαιστο, «κλειδί» είναι μερικές βασικές καρέκλες αντιδημάρχων και πολλά όνειρα, ακόμη περισσότερες φιλοδοξίες και αμέτρητες μωροφιλοδοξίες «ψωνισμένων» από άλλες διαδικασίες, άλλων τιμαρίων. Και παράγει πολύ γέλιο και ταυτόχρονα άφατη θλίψη ν’ ακούς σενάρια που, ναι μεν εκκινούν από το πραγματικό «ποιος θα πάει στην αντιδημαρχία Καθαριότητας», αλλά μετά «φεύγουν» εντελώς σε διηγήσεις άσχετες με την πραγματικότητα.

Δύο παράμετροι είναι δεδομένες: καρέκλες υπάρχουν και υποψήφιοι πολλοί για μια θεσούλα, ανώτερη του δημοτικού συμβούλου. Υπάρχουν όμως και οι «πεσόντες υπέρ δημάρχου» που πρέπει να αποκατασταθούν σε θέση που θα εξασφαλίζει μόνο θετική προβολή, προκειμένου να τερματίσουν ευδόκιμα και οι «πεσόντες» την πενταετή θητεία (ως να ανακαλύψουν ότι ήταν αναλώσιμοι). Κι αυτοί δεν είναι λίγοι, ίδι: η Απούσα, ο Εικοσιδυός, ο Καρέκλας, ο Λίγα Λόγια, ο Όμορφος…

Καλά όνειρα, παιδιά.
Και καλήν απολογία (θεολογική ευχή).

ΥΓ: υπάρχουν κι αυτοί που αντι της μαύρης μαυρίλας βλέπουν ένα φωτεινό μέλλον και αναζητούν ίδι «το Λάππα τους» για να έχουν την δημαρχία τους. Ας σιγουρευτούν ότι ο δήμος θα ξαναψηφίσει με τα κριτήρια που ψήφισε το 2014.

 

ΔΥΟ:

Κάτι μου λέει ότι στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων, θα ξαναβρεθεί για πρώτη φορά, απ΄ το Σεπτέμβριο του ’14 ως σήμερα, ο Μακροβιότερος Γιώργος Παπαθανασίου. Και αφορμή ΔΕΝ θα είναι το νέο σιντριβάνι, αλλά άλλω, σπουδαιότερο θέμα. Και … Κώστα … ας πρόσεχες. Πολλά άνοιξε και ο Χίτλερ και μετά έλεγε «έπρεπε να ασχοληθώ πρώτα με τους μπολσεβίκους, να τελειώσω μ’ αυτούς και μετά να ασχοληθώ με Ευρώπη, Αφρική, Ασία…»…

 

ΤΡΙΑ/Bonus Track:

Το αλιεύσαμε απ’ το Facebook.
Διάλογος του Νίκου Λαπάτση της δημοτικής «Αλήθειας» με δημότες και τον Μακροβιότερο, πρώην δήμαρχο, Γιώργο Παπαθανασίου.
Θέμα: νέο σιντριβάνι κεντρικής πλατείας Λιτοχώρου.
Clue: ο τεχνίτης απέχει λόγω μη πληρωμής.

 

Νικόλαος Λαπάτσης

2 hrs ·

Στο πολυσυζητημένο σιντριβάνι του Λιτοχώρου οι εργασίες σταμάτησαν.
Φαίνεται ο μάστορας κουράστηκε !!!
χιχιχιχιχχι !!!

Comments

Μιχαηλ Παπαδοπουλος Μπορεί να ψάχνουν για γυναικά που θα θάψουν στα θεμελια για να μην γκρεμιστεί σαν το γεφύρι της Αρτας….

Like · Reply · 1 · 2 hrs

Xristina Mantoniou Ή ζεσταθηκε…..

Like · Reply · 1 · 1 hr

Γεωργιος Παπαθανασιου Η πέτρα δεν ήταν Ολύμπου και ψάχνουν να βρουν από που την πήραν για να πάρουν για το υπόλοιπο

Like · Reply · 2 · 1 hr

Νικόλαος Λαπάτσης να την ξηλώσουν και να βάλουν μάρμαρο !!!! χιχιχι!!!!

Like · Reply · 1 · 1 hr

Γεωργιος Παπαθανασιου Έτσι όπως το κάνανε δεν ξηλωνεται μόνο γκρεμιζετε. Το στεναχωρο Νίκο είναι ότι τέτοιο μάρμαρο στρογγυλό και νομίζω 8 μουρανο δεν γίνεται εύκολα

Like · Reply · 1 · 1 hr

Νικόλαος Λαπάτσης Σήμερα ανέβηκα επάνω και είδα ότι οι εργασίες σταμάτησαν, έχω την εντύπωση πως δεν είναι η πρώτη ημέρα που σταμάτησαν κάνω λάθος ?

Like · Reply · 1 hr

Γεωργιος Παπαθανασιου Έχουν μια βδομάδα που σταμάτησαν

Like · Reply · 1 hr

Νικόλαος Λαπάτσης καλά το κατάλαβα, τώρα κάνουν τα σχέδια μάλλον !!

Like · Reply · 1 hr

Γεωργιος Παπαθανασιου Ή τον προϋπολογισμό του έργου

Like · Reply · 2 · 1 hr

Κατερίνα Γκόλια Συγγνωμη απλα πριν γραψετε κατι καλο θα ηταν να γνωριζετε τι πραγματικα γινεται και μετα να λετε τις εξυπναδες σας. Ο Νικος λοιπον (ο μαστορας που κουραστηκε οπως λετε κι εσεις) δεν πληρωνοταν οποτε ο ιδιος αποφασισε να κανει αποχη. Για αυτο καλο ειναι αν δεν γνωριζετε να σωπατε…οσο για το πολυσυζητημενο μας συντριβανι δεν ζητησε κανενας αλλαγη απλα ο καθε δημαρχος θελει να αφηνει το στιγμα του (κατι που εμας μας φαινεται γελοιο) και καθε τετραετια κατι αλλαζει στο χωριο.

Like · Reply · 1 · 1 hr

Γεωργιος Παπαθανασιου Κανένας δεν κατηγόρησε τον Νίκο ίσα ίσα σαν τεχνίτης είναι άριστος για άλλους γκρινιαζουμε. Και αν δεν τον πλήρωσαν ακόμα χειρότερα. Τι συμφωνία είχε κάνει
Δεν τον είχαν συμβασιουχο;Είχε κάνει συμβόλαιο;ΙΚΑ τον έβαλαν;

Like · Reply · 1 · 1 hr

Κατερίνα Γκόλια καλό θα ήταν να μην σχολιάζονται περαιτέρω τέτοια θέματα εδώ…πόσο μάλλον από πρώην Δήμαρχο..έτσι δεν είναι κύριε Παπαθανασίου ;

Like · Reply · 1 hr · Edited

Γεωργιος Παπαθανασιου Δεν κατάλαβα;

Νικόλαος Λαπάτσης Καλά ρε Κατερίνα δεν κατάλαβες ότι όσο αναφορά τον μάστορα κάνω πλάκα !! Δεν γνωρίζω τίποτα από όσα λες, απλά ανέβηκα σήμερα στο Λιτόχωρο και κατάλαβα ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει (εάν βέβαια και σε αυτό δεν κάνω λάθος) και είπα να το σχολιάσω, τίποτα παραπάνω !!! Τα <<πυρά>> μου είναι προς άλλη κατεύθυνση !!!

Like · Reply · 1 hr

Κατερίνα Γκόλια Χαιρομαι λοιπον που ειμαστε στην ιδια πλευρα