Ό, τι πεις εσύ, κε πρόεδρε…

αν εσύ λες "δεν υπάρχει"... δεν υπάρχει

“είμαστε άντρες και τον λόγο μας τον κρατάμε”, όπως είπε ο κυρ-Ορέστης στον Μπρίλιο, στα “Κίτρινα Γάντια”

Blog της βόρειας Πιερίας θέλει τους προέδρους των βορείων τοπικών κοινοτήτων μας να πνέουν μένεα κατά του δημάρχου Δίου-Ολύμπου και να έχουν στείλει -στις 15/7/2016- επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία ζητούν και συνάντηση, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματά τους και να απαιτήσουν λύσεις.

Όσοι γνωρίζουν -έστω και χωρίς λεπτομέρειες- την κατάσταση που επικρατεί στην βόρεια πλευρά του Δήμου μας δεν θα εκπλαγούν διαβάζοντας την παραπάνω εξέλιξη. Είναι γνωστά τα παράπονα των προέδρων και για την αποκομιδή των απορριμμάτων και για το δημοτικό φωτισμό και για την κοπή χόρτων/ευπρεπισμό δημόσιων χώρων και για τα μύρια όσα –μικρά, πρακτικά- προβλήματα δημιουργεί η μη καταβολή της παγίας (εντολής πληρωμής). Και έχουν εκτεθεί τα παράπονα αυτά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολλάκις.

Όμως –τελικά- κανένα παράπονο δεν έχουν και καμία επιστολή και σε κανέναν δεν έστειλαν οι …παραπονεμένοι και -κατά το blog- εξοργισμένοι πρόεδροι!!! Για κανένα πρόβλημα. Ποτέ. Και ειδικά τις τελευταίες μέρες. Το ρεπορτάζ της «ΕτΟ» εντόπισε και κατέγραψε τα παράπονα των τοπικών πρόεδρων, το περιεχόμενο της επιστολής και τον παραλήπτη, τους συνυπογράφοντες τοπικούς προέδρους, αλλά τελικά… τίποτα απ’ όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ήταν πιθανώς μια άσκηση ετοιμότητας σε περίοδο καλοκαιριού, προκειμένου να δοκιμαστούν η ετοιμότητα, η αγωνιστικότητα και οι αντοχές των αιρετών εκπροσώπων μας, από συνάδελφό τους που εμφανίστηκε ως εντελώς αγανακτισμένος και συντάκτης της επιστολής.

Ο οποίος διαβεβαίωσε την «ΕτΟ» ότι τίποτα δεν συμβαίνει… καμία επιστολή δεν υπήρξε και κανένα παράπονο και αίτημα για συνάντηση.

Ο λόγος όλων των αιρετών πρέπει να είναι σεβαστός, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Όπως και το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.

Οι συνυπογράφοντες την επιστολή-φάντασμα ήταν οι πρόεδροι Νέας Εφέσου, Κονταριώτισσας, Βροντούς και Δίου. Ο συνάδελφός τους του Αγίου Σπυρίδωνα δήλωσε ικανοποιημένος και δεν συνυπέγραψε.

Όλα τα υπόλοιπα είναι φαιδρά, θλιβερά για αιρετούς εκπροσώπους μας. Και επικίνδυνα. Πολύ επικίνδυνα.

Όσα τα φθαρμένα ελαστικά.-