Διαγραμμίσεις και κοπή χόρτων

στο Δήμο μας

από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr
facebook:www.facebook.com/pepierias
τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

                                                                                Κατερίνη, 2 Αυγούστου 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της. Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν  εργασίες διαγράμμισης τμημάτων του οδικού δικτύου της Πιερίας από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι διαγραμμίσεις εκτελέστηκαν σε τμήματα του οδικού δικτύου που παρουσίαζαν ιδιαίτερες φθορές,  με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της Πιερίας.

Συγκεκριμένα τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχώρησαν σε εργασίες διαγράμμισης και κοπής χόρτων στην 9η επαρχιακή οδό από γέφυρα Πλαταμώνα έως Παλαιό Παντελεήμονα και στην παράλληλη οδό με την εθνική οδό από Νέο Παντελεήμονα έως Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν εργασίες διαγράμμισης από Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου έως Γρίτσα Λιτοχώρου και καθαρισμού χόρτων στον παράλληλο δρόμο της ΠΑΘΕ από κόμβο Λεπτοκαρυάς έως διασταύρωση Σκοτίνας.

«Προτεραιότητα έχουν οι στοχευμένες και ουσιαστικές  παρεμβάσεις – προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων–αλλά και έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και ειδικότερα στην τουριστική ανάπτυξη» επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.