Γε-φύρα*

*φύρα η [fíra] Ο25 : 1. ελάττωση, απώλεια μέρους του όγκου, του βάρους ή της ποσότητας ορισμένων υλικών ή προϊόντων. 2. (μτφ.) μείωση, απώλεια πνευματικής ικανότητας, νοημοσύνης, αντίληψης ή κρίσης. 3. (μτφ., προφ.) πρόσωπο ή πρόσωπα χωρίς αξία, ικανότητες, αρετές.

ampelakia1

 

Η σοβαρότητα με την οποία τάχα αντιμετωπίζετε κάποια θέματα, φαίνεται απ’ τα έργα σας και τα λόγια σας.

 

Ο σεβασμός που πρέπει να σας απονέμουμε –ως αιρετούς διοικητές μας- επίσης μόνο από τα έργα σας και τα λόγια σας μπορεί να χαθεί.

 

Για τα έργα και τα λόγια σας μόνο οι ίδιοι έχετε την ευθύνη κι όσοι συνεργάζονται μαζί σας ή -εν γνώσει τους- δεν εντοπίζουν τα λάθος έργα και τα λάθος λόγια σας.

 

Το να ξενιτεύεις …καρπούζια και να βάζεις λάθος ημερομηνία σε δελτίο Τύπου που αφορά σοβαρότατα θέματα, αποτυπώνει/αποδεικνύει και την ευθύνη με την οποία τάχα αντιμετωπίζετε κάποια πολύ σοβαρά θέματα και τις πραγματικές σας ικανότητες.

 

ampelakia2

 

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα blogs και τα παρα-Μέσα που φιλοξενούν άκριτα τα όσα ανακοινώνετε, τα αναπαράγουν έτσι ακριβώς όπως θέλετε: άκριτα, απροβλημάτιστα και με όλα σας τα λάθη. Και μεγαλύτερη απόδειξη –από τα λάθη σας- δεν υπάρχει για την αλήθεια των προθέσεών σας και την προχειρότητα με την οποία συνεχίζετε να επιδιώκετε παρανομίες, σε διάφορες μορφές…  όλες της ίδια κατηγορίας: δρόμους, γέφυρες, εθνικές, παράδρομους, όλη την γκάμα των κατασκευαστών.

Και εξηγείστε εσείς, πως δημόσιες υπηρεσίες/Αρχές ΔΕΝ ενημερώνουν τοπικό Μέσο για σοβαρότατο τοπικό θέμα, ενώ ενημερώνουν άλλα, όχι τόσο τοπικά και όχι τόσο Μέσα. Δημόσια. Όσα κατ’ ιδίαν ισχυρίζεστε, είναι για να παρηγορείστε. Και σύντομα θα τα “λουστείτε” ΚΑΙ αυτά.