Καλή -τρίτη- χρονιά

το πως είναι το θέμα

το μοντέλο “πάπια”… μας ετελείωσε

Η τρίτη χρονιά δημαρχίας Κωνσταντίνου Δημόπουλου στο Δίον-Όλυμπος ξεκινά με σύσκεψη των κορυφαίων στελεχών της παράταξης, το βροχερό πρωινό της 7ης.9.2016.

Στη σύσκεψη μετέχουν σίγουρα οι Γουλάρας, Πούλιος, Γιάννακα και Ζτάνης, ενώ όσοι κατάφεραν να βρούνε το σθένος ή ικανή δικαιολογία… απουσιάζουν. Η διάθεση και η κατάσταση των παρακαθημένων στη σύσκεψη είναι μελανότερη του σημερινού καιρού. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περιγράφουν καταστάσεις ανάλογες του «στο χειρότερο δυνατό σημείο».

Μέχρι στιγμής άγνωστο είναι και το θέμα –ή καλύτερα, τα θέματα- της σημερινής σύσκεψης που θα καθορίσει κατά πολύ την πορεία στην τρίτη χρονιά της εξελισσόμενης θητείας. Και μόνο από τα πρόσφατα θέματα της επικαιρότητας μπορεί κανείς να υποθέσει ότι στις πιθανές αφορμές για σοβαρό προβληματισμό και ακόμη σοβαρότερες αποφάσεις συγκαταλέγονται το –αιώνιο- πρόβλημα των σκουπιδιών και η επιστροφή του «φαντάσματος» της ανάθεσης σε ιδιώτη, το πρόσφατο –πολλαπλό- πρόβλημα Δήμου-Νέων Πόρων (γενικώς), της αστυνόμευσης του Πλαταμώνα (ο δήμαρχος το περιέγραψε μόνο σε εφημερίδα της Λάρισας!!!) και πλείστα όσα νομικά προβλήματα, άγνωστα ως τώρα στο κοινό. Χθες μάλιστα, μια ακόμη σοβαρότατη μήνυση προστέθηκε στον κατάλογο επιτυχιών της διοίκησης του Δήμου.

Σε ότι αφορά την έκβαση της σύσκεψης και τις πιθανές λύσεις όσων μας απασχολούν ως διοικούμενους, οι επιλογές έχουν στενέψει τόσο που η φωτογραφία που συνοδεύει αυτό εδώ το κείμενο είναι εντελώς αντιπροσωπευτική: ένας επικεφαλής και όλοι μαζί … «την πάπια».

 

Καλή σας μέρα.
Καλή βδομάδα.
Καλό Σεπτέμβρη.
Καλή –τρίτη- χρονιά.-