ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΕΙΔΗΣΙΣ

(σύνδεση με Κάϊρο)

του ανταποκριτού μας

Λάβαμε μόλις μια ακόμη ανταπόκριση από Κάϊρο, του γνωστού συνεργάτης μας μελλοντολόγου κου ντι Μιντίνα και –παρά τον πλήρως συμβολικό χαρακτήρα του κειμένου- τη δημοσιεύουμε πάραυτα γιατί δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστέψουμε ότι όσα μας μεταφέρει είναι απίθανα. Τουναντίον… πολλά ντουφέκια πέφτουνε και γάμος δεν είναι.
Καλημέρα, καλό φθινόπωρο, ακόμα καλύτερο χειμώνα και «ας προσέχατε».

ΥΓ: για τους αγγλόφωνους φανατικούς αναγνώστες του συνεργάτης μας κου ντι Μιντίνα, η ΕτΟ προσφέρει σήμερα ένα βίντεο-κλιπ με την πλέον σύγχρονη αντίδραση σε καταστάσεις στεγασμένου πανικού.

 

shack

 

Κάϊρον, 22.9.2016
του συνεργάτου-ανταποκριτού μας
Ταρίκ Αλ Ζουράφι ντι Μιντίνα
μελλοντολόγου (γυάλινη σφαίρα, ταρώ, σφάγια)

Δύο ακόμη βαστάζοι κουράστηκαν και αφήνουν το φορτίο τους καταμεσής στην έρημο και ξεκόβουν από το Καραβάνι του Πουθενά για να πάνε στην όαση.
Ο ένας έχει κινητό smart και μοντέρνο και με το που δει ταμπέλα με bar code τη σκανάρει, μπας και βρει το δρόμο προς την όαση. Αλλά όλα τα bar code δείχνουν μήνυμα “Ας προσέχατε” και καμία κατεύθυνση.
Στον ορίζοντα βλέπουν κι άλλους να πλησιάζουν φωνάζοντας «Σίβα-Σίβα», ίδια χαμένοι κι αυτοί στην Έρημο του Εγώ, χωρίς smartphone και bar code.
Στο Ντενίζ-Κιόϊ, ο Εικοσιδιός πήρε φωτιά, αλλά πάτησε το κουμπί της αυθυποβολής και καταφέρνει –τουλάχιστον- να μην ιδρώνει δημόσια.
Ως να φτάσει η σελήνη την 22η μέρα της, τα μόνα σημάδια που βλέπουν γύρω τους οι δυο βαστάζοι (στην Έρημο του Εγώ με τη μια και μοναδική όαση) είναι τα σημάδια που άφησε πίσω της η Πράσινη, ενώ απ’ το νότο έρχεται η Καταιγίδα του Εξόριστου κι απ’ το βορρά ο Εγώ σβήνει τα σημάδια που άφησε η Πράσινη.
Ο χρόνος τελειώνει.