Ο πρόξενος του Αζερμπαϊτζάν στο Δήμο

επ' ευκαιρία των "Ολυμπίων εν Δίω"

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350100
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑЇΤΖΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Λιτοχώρου ο Πρόξενος του Αζερμπαϊτζαν κ. Samir Mammadov, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαθητικού Φεστιβάλ «Ολύμπια εν Δίω», κ. Θανάση Μπίντα και την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Μυράντα Παππά.

Ο κ. Mammadov παρακολούθησε προηγουμένως στο αρχαίο θέατρο του Δίου την παράσταση «Ο Καλός και ο Κακός» που παρουσίασε θεατρική ομάδα του υπουργείου Νεολαίας κι Αθλητισμού του Αζερμπαϊτζαν στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ολύμπια εν Δίω».

Στο Δημαρχείο Λιτοχώρου υποδέχτηκαν τον κ. Mammadov ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Νίκος Λάππας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θανάσης Καλαϊτζής.

Ο κ. Mammadov δήλωσε ενθουσιασμένος από την όλη διοργάνωση, συνεχάρη τον Δήμο Δίου – Ολύμπου για την υποστήριξη που προσφέρει στον θεσμό κι αποκάλυψε ότι είναι λάτρης του Λιτοχώρου, του Δίου και της ευρύτερης περιοχής του Ολύμπου. Πέρα από τα αναμνηστικά δώρα, στους εκλεκτούς επισκέπτες προσφέρθηκε μπύρα παραγωγής μαθητών του Δήμου μας, η οποία εντυπωσίασε γευστικά τον Αζέρο Πρόξενο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα τουριστικής προβολής, πολιτιστικών κ.α. ανταλλαγών και στο τέλος ο Αναπληρωτής Δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Mammadov για την επόμενη επίσκεψή του στον Δήμο μας.

 

 

Το γραφείο τύπου και ενημέρωσης

    Λιτόχωρο, 23 9 2016