Έγιναν και τα εγκαίνια

των ανακαινισμένων γηπέδων τέννις

“πάμε φουλ” για διεθνείς διοργανώσεις

Παρουσία του δημάρχου Δίου-Ολύμπου εγκαινιάστηκε, την Παρασκευή 23.9.2016, η ανάπλαση των γηπέδων του τέννις, στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου.

Τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο συνόδευαν ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Λάππας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάσης Καλαϊτζής, η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Λέλα Γιάννακα-Βλαχοπούλου και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λιτοχώρου, Γιώργος Μήλιος. Έκδηλη η ικανοποίηση των μελών του -30χρονου, πια- τοπικού Ομίλου Αντισφαίρισης που τίμησαν την τελετή και του προέδρου του, Κωνσταντίνου Παναγούλια, ο οποίος ανήγγειλε τους αγώνες που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο στα ανακαινισμένα γήπεδα και διοργανώσεις που θα ξεπερνούν τα όρια της Πιερίας και της Ελλάδας.

 

Τα νέα γήπεδα εγκαινιάζονται -στην πράξη- το σαββατοκύριακο, με το 5ο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε2 (Αγόρια-Κορίτσια Κ16)

 Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στα γήπεδα τένις Λιτοχώρου διεξάγεται το 5ο Εθνικό πρωτάθλημα Ε2 και συγκεκριμένα η κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια έως 16 ετών (διοργάνωση Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κ.Δ. Μακεδονίας).
Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 9.30 π.μ.(μέχρι το τέλος των αγώνων και ανάλογα με τη διάρκεια του κάθε ματς, περίπου το απόγευμα μετά τις 7.00 μ.μ.) και την Κυριακή στις 10.00 και μέχρι το τέλος των αγώνων, γύρω στις 5.00 μ.μ.
Ευχόμαστε καλούς αγώνες στους αθλητές αλλά και στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει!

Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου