ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!!!

μόνο ο Στελάρας θα μπορούσε να το κάνει

παραλήφθηκε ήδη απ’ την αρμόδια επιτροπή, σήμερα άρχισαν οι εργασίες και την Τετάρτη το παραλαμβάνουμε οριστικά και στο Δημοτικό Συμβούλιο;;; ΘΑΓΓΓΓΓΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ!!!

Ο Στέλιος είναι –ως γνωστόν- θεός.

Και κάνει θαύματα.

Μια διοίκηση που προσπαθεί (ανεπιτυχώς) πέντε μήνες να τελειώσει την προς το παραδοσιακό(;) ανάπλαση ενός σιντριβανιού, τη μετατρέπει σε δυο μέρες στην πιο ταχεία και αποτελεσματική κατασκευαστική και διοικητική δύναμη του πλανήτη.

Κι όλα αυτά, σίγουρα μόνο στη θαυματουργή δύναμη του Στέλιου Καζαντζίδη μπορούν να αποδοθούν. Αλλιώς, είναι ανεξήγητα και με τα μαθηματικά και με τη φιλοσοφία.

Δύναμη που άντλησε ο Στελάρας από τα βάσανα και τους καημούς του λαού, αλλά και τις χαρές του, τους πόθους του και τους νταλκάδες του. Τιμώντας εσαεί τη μνήμη του, η ΕτΟ διάλεξε να ντύσει το βίντεο του ρεπορτάζ, μ’ ένα γνήσια λαϊκό τραγούδι που δεν επιδέχεται την αυθαίρετη επεξεργασία διαφόρων τυχάρπαστων κουλτουριάρηδων που μετατρέπουν το λαϊκό θησαυρό του Καζαντζίδη σε ευκαιρία διασύνδεσής τους με τις λαϊκές μάζες (βλ. «Γερακίνας γιος», «Η ζωή μου όλη», κτλ).
Αφιερώνει το συγκεκριμένο τραγούδι του θεϊκού Στέλιου σ’ όσους ακόμα μπορούν να λιώνουν στη σκέψη μιας γυναικείας φιγούρας, να ξεπερνούν ακόμη και φυσικά όρια τους για να γίνουν βάρδοι του πόθου και του έρωτα, προσπαθώντας να ισορροπήσουν την παραζάλη της ερωτικής επιθυμίας.

 

(Σεις οι υπόλοιποι που δεν καταλαβαίνετε από Τέχνη και Λαό, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε:

  • Παραλήφθηκε το έργο;
  • Πότε και από ποιον δημοτικό σύμβουλο;
  • Πως έρχεται την Τετάρτη για παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ τη Δευτέρα άρχισαν οι εργασίες και το απόγευμα της Δευτέρας ΔΕΝ είχε ακόμη ασφαλτοστρωθεί;

Κι αφού πάρετε τις απαντήσεις και πειστείτε, μην διστάσετε να αναφωνήσετε «ΘΑΓΜΑ, ΘΑΓΜΑ», μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αμέσως μετά, Δήμος και Λαός, αντάμα κι αξεδιάλεχτα, τραγουδώντας Στελάρα να πάμε επί τόπου και να προσκυνήσουμε και να αρχίσουμε την επόμενη μέρα την ανέγερση ναού. Γιατί ΜΟΝΟ ο Στέλλιος κάνει τέτοια θαύματα. Το δε σιντριβάνι να το εξαφανίσουμε από προσώπου γης. Και καταραμένο είναι και δεν τελειώνει για να μην μου δώσει ο Παπαθανασίου συνέντευξη. Εκτός κι άμα περισσεύει καμιά σύζυγος να τη θυσιάσουμε στα θεμέλια.- )