Ρεκόρ (και) ευελιξίας

στη ΔΕΑΔΟ

το νέο καθεστώς …. δίνει φτερά

Η 4η.10.2016 (σήμερα) μπορεί να καταγραφεί στην Ιστορία του Δήμου μας, ως η πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου καθεστώτος λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΑΔΟ.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το ΔΣ της επιχείρησης, για σημαντικό θέμα, με το μοναδικό ευέλικτο σχήμα των τριών μελών από τα 11 του Διοικητικού Συμβουλίου. Η δυνατότητα αυτή περιέχεται στο νέο καθεστώς λειτουργίας που εισήγαγε και κατόρθωσε να «περάσει» σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου και πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, Κωνσταντίνος Δημόπουλος. Είναι δε δεδομένο ποιοι ψήφισαν υπέρ των αλλαγών που ο δήμαρχος και πρόεδρος πρότεινε ως αναγκαίες να ισχύσουν για την …ευελιξία της διοίκησης.

 

Όλα αυτά, δεκαπέντε (15) μέρες πριν συμπληρωθεί εξάμηνο μετά την δήλωσή του (19.4.2016) ότι οσονούπω θα παρουσιαστεί το πόρισμα της ΜΑΖΑΡΣ για τη ΔΕΑΔΟ και ειδικότερα για την τριετία της προηγούμενης διοίκησης (Φαρμάκη). Και το πόρισμα δεν παρουσιάστηκε και το καθεστώς λειτουργίας της ΔΕΑΔΟ άλλαξε, δίνοντας υπερεξουσίες στον πρόεδρο και ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια διοίκησης εταιρίας του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

 

Και σ’ ανώτερα, χάριν της ευελιξίας της διοίκησης πάντα.

 

Ας θυμηθεί κάποιος από την «Ολύμπια Συμμαχία», στην αποψινή συνεδρίαση της παράταξης, να υπογραμμίσει τη σημερινή εξέλιξη και να καταγραφεί αυτή στις επιτυχίες της παράταξης που πράγματι ανοίγει νέους δρόμους.