Πάλι φόλες

οι θλιβεροί "ξαναχτύπησαν"

εορταστική “εκκαθάριση” βλέπει ο “Περίτας”, με παραδειγματική τιμωρία προειδοποιεί ο Δήμος

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που -από καιρού εις καιρόν- «λύνουν» το πρόβλημα των αδέσποτων με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο, «ξαναχτύπησαν» χθες, στο κέντρο του Λιτοχώρου. Φόλες σκότωσαν τουλάχιστον δυο σκύλους, αριθμός που είναι πιθανώς μεγαλύτερος, αφού συνήθως ο τελικός απολογισμός των θυμάτων γίνεται μέρες αργότερα…

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Δίου-Ολύμπου καταδικάζει το γεγονός και προειδοποιεί ότι η τιμωρία του δράστη ή των δραστών -όταν εντοπιστούν- θα είναι παραδειγματική.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ                                                    logo2

Επικοινωνία
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350100
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr
 
 

Δηλητηρίασαν σκύλους στο Λιτόχωρο
Οι “ΦΟΛΕΣ” σκοτώνουν τα ζώα

Μετά από πολύ καιρό, ασυνείδητοι πολίτες χτύπησαν ξανά δηλητηριάζοντας σκύλους στο Λιτόχωρο με φόλες.

Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή καταδικάζει την αλγεινή αυτή πράξη επισημαίνοντας ότι, εφόσον βρεθούν οι δράστες θα ζητηθεί η παραδειγματική τιμωρία τους.

Το γραφείο τύπου και ενημέρωσης

Ακαριαία ήταν και η αντίδραση των μελών των εθελοντών της «Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”», οι οποίοι δημοσίευσαν στο προφίλ της Δράσης στο Facebook αιχμηρό κείμενο και φωτογραφίες θυμάτων των παράλογων εκτελεστών. Και όπως επισημαίνουν, η συγκυρία είναι αναντίρρητη: μια βδομάδα πριν την 28η Οκτωβρίου…

Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”

Αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε το Λιτόχωρο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σας ενημερώνουμε πως όπως γίνεται όλα τα χρόνια έτσι και φέτος οι δρόμοι θα ειναι καθαροί απο τα αδέσποτα μιας και καθαρίστηκαν με την πολιτισμένη μέθοδο της φόλας. Δολοφόνοι συντοπίτες μας τις ρίχνουν και όλοι όσοι γνωρίζουν, συνεργοί άρα, σιωπούν. Κεντρικη πλατεια του χωριου χθες το βραδυ στις 2.00..

(σημ. ΕτΟ: φωτό απο τον “Περίτα”)