Μάζωξη;;; LAST YEAR!!!!!

"Αρχοντικό Γκουντέλια": απόφαση ΣΗΜΕΡΑ

Η Λέλα Γιάννακα και ο Γιώργος Μήλιος είναι –ως γνωστόν- οι πιο πιστοί συνεργάτες του δημάρχου. Στην τρίτη θέση –παρά τις φιλότιμες προσπάθειες- βρίσκεται ο Νίκος Λάππας…

Η μάζωξη για να συζητηθεί το θέμα του Αρχοντικού Γκουντέλια και της Συλλογής Κωνσταντινίδη, «θέματα που απασχολούν το Λιτόχωρο»,  και να συναποφασίσουν όσοι ενδιαφέρονται, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Αντί της μάζωξης με τη συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται, το θέμα θα απασχολήσει σήμερα το απόγευμα τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί αίτηση(;) του τοπικού συμβούλου, Νίκου Κολωνιάρη «σχετική με την έκθεση των έργων του Φιλοποιμένα Κωνσταντινίδη» , και αμέσως μετά το τοπικό συμβούλιο θα αποφασίσει «σχετικά με τη χρήση του Αρχοντικού Γκουντέλια του Λιτοχώρου». Αφού το τοπικό συμβούλιο αποφασίσει για τη χρήση Αρχοντικού Γκουντέλια … θα υποβληθούν προτάσεις «για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου»!!!

 

Με δεδομένο ότι η –νέα- αντιδήμαρχος Πολιτισμού (και Τουρισμού), Λέλα Γιάννακα, είχε κάνει λόγο για μάζωξη όσων ενδιαφέρονται (είχε ήδη εκτιμήσει ότι το θέμα ενδιαφέρει το Λιτόχωρο) και πρότεινε την πραγματοποίηση της μάζωξης («κρίνετε σκόπιμο», όπως ακριβώς το έθεσε), η σημερινή διαδικασία είναι μια απόδειξη ότι ως το 2019 οι εκλεγμένοι αιρετοί μας θα λένε ό,τι θέλουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα κάνουν ό,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, πέρα από την κατ’ ιδίαν διαβούλευση με τα μικροσυμφέροντα που επιλέγουν να εξυπηρετήσουν, αφήνοντας άλλα μικροσυμφέροντα ή πραγματικές ανάγκες και συνολικά χρήσιμες λύσεις, ανικανοποίητα  και ανεφάρμοστες. Η μεθόδευση και στο θέμα αυτό αποδεικνύει ότι η επιβολή και η αυθαιρεσία εξακολουθεί να είναι η βασική φιλοσοφία διαχείρισης των κοινών απο τον Κωνσταντίνο Δήμόπουλο και διαψεύδει όσους διαφημίζουν -τον τελευταίο καιρό- δημαρχία … ευρωπαϊκού επιπέδου και “μεγαλεία”.

Έτσι, καμία μάζωξη δεν θα γίνει, σήμερα θα συζητηθεί αίτηση του τοπικού συμβούλου Νίκου Κολωνιάρη, με άγνωστο –μέχρι στιγμής- περιεχόμενο, κατόπιν θα αποφασίσει το τοπικό συμβούλιο και αυτή η απόφαση πιθανώς θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. ΜΕΤΑ την απόφαση του τοπικού συμβουλίου θα υποβληθούν προτάσεις (άγνωστο για ποιο θέμα και για ποιο λόγο).

Τα περί Συλλογής Κωνσταντινίδη, Αρχοντικού Γκουντέλια και μάζωξης στο βίντεο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης.10.2016.

 

 

Την πρόσκληση για τη συνεδρίαση και τα θέματά της δημοσίευσε χθες, 24 ώρες πριν την σημερινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Γιώργος Μήλιος, στο Facebook (η απόφαση για τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου είχε παρθεί την Παρασκευή 18.11.2016), ενώ ο τοπικός σύμβουλος Μιχάλης Λέϊνας, σε παρόμοια ανάρτηση, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν.

 

Μιχαλης Λε’ι’νας

 ΠΕΜΠΤΗ 24/11 και ωρα 6μμ στην αιθουσα της δημοτικης κοινοτητας Λιτοχωρου θα διεξαχθει τακτικη συνεδριαση μεταξυ των αλλων θεματων ειναι και η ληψη αποφασης σχετικα με την χρηση του αρχοντικου ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ και συζητηση του κανονισμου λειτουργιας των κοιμητηριων Λιτοχωρου. συγχωριανοι μου η πορτα ειναι ανοιχτη για ολους. Υ.Γ. επειδη αρκετοι με μπερδευουν με αλλον εγω ειμαι εκλεγμενος με την δημοτικη παραταξη< ΑΛΗΘΕΙΑ > του Κ Δημητριαδη και οχι του δημαρχου Κ Δημοπουλο

Παρόμοια παραίνεση προς τους συνδημότες ανάρτησε και ο Νίκος Κολωνιάρης

Σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2016, στις 18.00 μ.μ. συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου στο γραφείο (πλησίον του Κ.Ε.Π.). Καλό θα ήταν εκπρόσωποι σύλλογων, φορέων, σωματείων, αλλά και όσοι συνδημότες μπορούν, να δώσουν το “παρών” και να τοποθετηθούν σε θέματα που αφορούν την Κοινότητά μας.

 

gkouinv