“Υπάρχουν και καλά νέα”

υπάρχουν και "ώριμα φρούτα"

που όταν πέσουν κάποιος τα καρπώνεται, Φαρμάκης «καρφώνει» Δημόπουλο για τον κόμβο Σκοτίνας

 

Μια δημοσίευση του «Συνδυασμού Ευθύνης» ήρθε σήμερα να αφαιρέσει από τη δημαρχία του Δήμου Δίου-Ολύμπου και τον Κ. Δημόπουλο την πιο πρόσφατη και διαφημισμένη επιτυχία του: τη δέσμευση Σπίρτζη για τη δημιουργία κόμβου στη Σκοτίνα.

 

Με κείμενο που δημοσίευσε η δημοτική παράταξη στο Fb, «μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους» και αποκαλύπτεται ότι το θέμα της δημιουργίας κόμβου στη Σκοτίνα ανακίνησε προσωπικά ο Γιώργος Φαρμάκης, ενημερώνοντας με επιστολή τον βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, τον περασμένο Μάιο.

 

Χθες, 28.11.2016, το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης του Δήμου μας, εξέδωσε δελτίο με το οποίο ενημέρωνε για τη δέσμευση Σπίρτζη στον Χάρη Τζαμακλή, για τη δημιουργία του κόμβου, γεγονός που πληροφορήθηκε ο δήμαρχος σε τυχαία συνάντησή του με το βουλευτή, στο περιθώριο του συνεδρίου της μητρόπολής μας για τις προσκυνηματικές περιηγήσεις, στο Poseidon Palace. Η δέσμευση Σπίρτζη εκφράστηκε από τον ίδιο στο Χάρη Τζαμακλή, επ’ ευκαιρία της παράδοσης του βόρειου κόμβου της Κατερίνης, από τον υπουργό Υποδομών.

Φυσικά, καμία αναφορά δεν υπήρχε στην εμπλοκή του Γιώργου Φαρμάκη στο δελτίο Τύπου, ούτε αναφορά στην συγκεκριμένη επιστολή της 30ης.5.2016. Η επιστολή δημοσιεύτηκε σήμερα, μαζί με το σχόλιο του «Συνδυασμού Ευθύνης» για το θέμα, με τίτλο «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ».

Το σχόλιο του “Συνδυασμού Ευθύνης”

selogo

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!

Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε το χθεσινό δελτίο τύπου του δήμου μας για δέσμευση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κου Σπίρτζη Χρ. σχετικά με το κόμβο Σκοτίνας και την κατασκευή νέας εξόδου. Επειδή θεωρούμε ότι είναι ένα σημαντικό έργο οφείλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την θετική εξέλιξη του θέματος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ως δημοτική παράταξη πρώτα θέτουμε το καλό του τόπου και πως για αυτό το κοινό σκοπό οφείλουμε να αγωνιζόμαστε όλοι, πέρα και πάνω από άλλες σκοπιμότητες. Στην κατεύθυνση αυτή πιστεύουμε ότι ενεργό ρόλο έπαιξε και η δική μας επιστολή-παρέμβαση της 30ης Μαΐου 2016 προς βουλευτή της Πιερίας προκειμένου να αναλάβει την ανάλογη πρωτοβουλία στο αρμόδιο υπουργείο. Περιμένουμε πλέον όλοι την υλοποίηση του έργου μετά τη εξαγγελία του υπουργού!!

 

farmtotzam