Γιορτινή “Συμφωνία Αλήθειας”

Κουκοδήμου και ΝΔ

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της ΝΔ και του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης, επεσήμανε ο κ. Κουκοδήμος στο κλείσιμο των επισκέψεων.

 parlplus
KΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Κατερίνη 27 Δεκεμβρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, μέλη της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης  και στελέχη του κόμματος, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων και δράσεων από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Ειδικότερα, παρέδωσαν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με ευθύνη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης και τη συνδρομή των μελών του κόμματος.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΕΡΑΤΩ

Την ίδια ημέρα το κλιμάκιο της Ν.Δ. πραγματοποίησε επίσκεψη στον ξενώνα φιλοξενίας «Ερατώ» το Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημ.Μπέης μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης και στελέχη του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της δομής, τις δράσεις που αναπτύσσουν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Έναν προτζέκτορα για να καλυφθούν οι ανάγκες του σχολείου προσέφερε ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και του Νηπιαγωγείου ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου όπου και παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

 

ΚΑΛΑΝΤΑ

Παραδοσιακά κάλαντα από τις μαθήτριες και  τους μαθητές της Γ’Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αλλά και από τον Σύλλογο Αηδημητρινών Κατερίνης άκουσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος.

 

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Ταξίαρχο Αθ.Μαντζούκα και με τον Υποδιευθυντή Γ.Τζήμα και συζήτησαν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών λόγω της εορταστικής περιόδου αλλά και τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία και τις ανάγκες της.

 

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραδόθηκε στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας στον Καπνικό Σταθμό ποσότητα φαρμάκων που συγκέντρωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης.

 

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Ποσότητα τροφίμων παραδόθηκε επίσης στον Ι.Ν. Αγίας Άννας στην πόλη της Κατερίνης και στα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης «Άρτος ο Επιούσιος»

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Αθλητικό υλικό παρέδωσαν στη γυναικεία ομάδα του Μπάσκετ Α2 Πιερικός-Αρχέλαος ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας.

 

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τέλος, την παραμονή των Χριστουγέννων ο βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Κατερίνης και αφού είχαν σύντομη συνομιλία με τον Διοικητή κ. Μυστρίδη, επισκέφθηκαν την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, πρόσφεραν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν και αντάλλαξαν ευχές για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στόχος των επισκέψεων και δράσεων να αναδειχθούν και να ενισχυθούν οι δυνάμεις του τόπου που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης, επεσήμανε ο κ. Κουκοδήμος στο κλείσιμο των επισκέψεων.