Για το 2017

ευχές απ΄ όλους για όλους

για όλη τη χρονιά

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
29
-12-2016

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2017

 

Φίλες και Φίλοι,

Στο κατώφλι του νέου χρόνου σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη και προκοπή. Υποδεχόμαστε το 2017 με την προσμονή αλλά και με την πεποίθηση, ότι,  θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να εργαστούμε συλλογικά, προκειμένου να κάνουμε τις δυσκολίες, ευκαιρίες.

Η σκέψη μας είναι πρωτίστως, στους νέους ανθρώπους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό. Για τη νέα αυτή γενιά οφείλουμε να εργαστούμε συντονισμένα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις  μίας νέας ελπιδοφόρας αφετηρίας για τον τόπο, με μέλλον και προοπτική.

Είναι επίσης, στον συνάνθρωπό μας, που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, από έλλειψη αισιοδοξίας. Προς την κατεύθυνση, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αξίες διαχρονικές, τις οποίες η κοινωνία μας έχει ανάγκη να επαναφέρει στο προσκήνιο.

Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα, ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα , υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια.

Καλή και ευλογημένη χρονιά!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης


parlplus

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  KΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
Βουλευτή Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-  Κατερίνη
Αγ.Λαύρας 16 –τηλ. 23510 22495

 Ευχές για το Νέο Έτος

Η νέα χρονιά να ανατείλει με χαμόγελο, αισιοδοξία και ελπίδα. Η καλύτερη ευχή για το 2017 είναι η πατρίδα να βγει από τη μεγάλη δοκιμασία. Να ανατάξει δυνάμεις, να εμπνεύσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Καλή χρονιά σε όλους. Για τον καθένα ξεχωριστά και για την πατρίδα μας. Χρόνια πολλά.

 

Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πιερίας


%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%bf-%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85

%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf-2017

 


 

%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-2017


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr                                                                                              Κατερίνη, 29 Δεκεμβρίου 2016
facebook:www.facebook.com/pepierias
τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και των Περιφερειακών Συμβούλων της ΠΕ Πιερίας
για το Νέο Έτος.

Το 2016 φτάνει στο τέλος του και το Νέο Έτος πλησιάζει. Ας υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα, ώστε να καταφέρουμε να ατενίσουμε δυναμικά το μέλλον μας, για εμάς τους ίδιους, αλλά κυρίως για χάρη των παιδιών μας.

Το Νέο Έτος να αποτελέσει για τον καθένα σας απαρχή για νέες επιτυχίες και να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Για την πατρίδα μας το 2017 να είναι ένα έτος αναγέννησης και ελπίδας στο οποίο θα καταφέρουμε να θέσουμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς και ένα έτος αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι συνεργάτες μου και εγώ, ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχόμαστε καλή και δημιουργική Χρονιά με αγάπη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και αισιοδοξία.

Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

   Σοφία Μαυρίδου

  Απόστολος Τζόβας

Στέφανος Μπιτόπουλος

Αριστείδης Αγγέλου

Δημήτρης Τσιμήτρης

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
Τ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ

Το 2017 έρχεται, κι όλοι ευχόμαστε και προσδοκούμε να είναι διαφορετικό καθώς συνοδεύεται από πολλές ελπίδες σε σχέση με αυτόν που φεύγει….Είναι ο καινούργιος χρόνος που θα φέρει μαζί του την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…Γνωρίζω ότι o κάθε πολίτης της χώρας μας, κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει μικρά ή μεγάλα προβλήματα…

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, ούτε μαγικά ραβδιά να κάνουν θαύματα, ο δρόμος των υποσχέσεων είναι συνήθως ο εύκολος….Ο δύσκολος δρόμος είναι ο δρόμος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της υπευθυνότητας…Μαζί μπορούμε να τον περπατήσουμε και να τα καταφέρουμε, να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και να ξεπεράσουμε εμπόδια και προβλήματα που μας απασχολούν, διότι από εμάς εξαρτάται κι είναι στο χέρι μας να τολμήσουμε με ενότητα & αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, ώστε να κάνουμε τη καθημερινότητα μας καλύτερη…

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς το 2017 να φέρει αγάπη και χαμόγελα σε όλες & όλους σας… Υγεία κι ευτυχία σε κάθε σπίτι σε κάθε οικογένεια. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…!!!

 

Χαράλαμπος Κουτσιμάνης
Πρόεδρος Τ.Κ. Νέας Εφέσου


Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Το 2016 η πρώτη αριστερή κυβέρνηση του τόπου ξεκίνησε το τιτάνιο έργο της κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης, σε μια εποχή δύσκολη και υπό συνθήκες αντίξοες, θέτοντας στο επίκεντρο τις αγωνίες και τις ανάγκες των εργαζομένων, των άνεργων, των ασθενέστερων.
Το 2017 θα πρέπει να είναι το έτος της δίκαιης ανάπτυξης και της κοινωνικής προκοπής. Η προστασία των αδυνάτων, η επαναθεμελίωση της δημόσιας παιδείας, ενός σύγχρονου, πρότυπου συστήματος δημόσιας υγείας για όλες και όλους, η  ανασυγκρότηση του  δημοσίου τομέα και ιδίως του κοινωνικού κράτους, η προστασία του περιβάλλοντος, είναι τομείς στους οποίους, κατά τη χρονιά που  πέρασε, επικεντρώθηκαν οι προσπάθειες και έγιναν ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Όμως, χρειάζονται πολλά ακόμα.
Η χρονιά που πέρασε έκανε γνωστή, σε ολόκληρο τον κόσμο, την αλληλεγγύη του λαού μας, και ιδίως των κατοίκων των νησιών του Βορείου Αιγαίου, απέναντι στους πρόσφυγες. Απομονώνοντας φωνές μισαλλοδοξίας και ξενοφοβίας, οι συμπολίτες μας, με το παράδειγμά τους,  έριξαν μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι του πολέμου και της βίας από τα οποία προσπάθησαν να ξεφύγουν αυτοί οι συνάνθρωποί μας.  Η ανθρωπιά των συμπολιτών μας  θα πρέπει να συνοδευθεί, επιτέλους, και από μια ισχυρότερη υποστήριξη της χώρας μας στον τομέα αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, του σημαντικότερου ευρωπαϊκού ζητήματος της εποχής μας, από την ΕΕ και τα κράτη μέλη της.
Τη νέα χρονιά οφείλουμε να ενδυναμώσουμε την δημοκρατία, την ειρήνη και τη σταθερότητα, συντονίζοντας τις προσπάθειές μας με όσους κι όσες, αγωνίζονται, στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, ενάντια στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό, τον ρατσισμό, την άνοδο της ακροδεξιάς και του εθνικισμού.
Κανένας συμπολίτης μας μόνος του στην κρίση, ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, δημοκρατία. Αυτό τον δύσκολο αγώνα, θα τον κερδίσουμε όλοι μαζί, με αξιοπρέπεια και σθένος.
Ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες, υγεία και δύναμη. Το μέλλον είναι στα χέρια μας.
—————————————————————————————————————————————–
 Χρόνια πολλά!
Το 2017 να φέρει αγάπη, χαρά και υγεία σε όλους.Να αφήσει πίσω όλες τις δυσκολίες που ήρθαν και να σηματοδοτήσει ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας. Καλή Πρωτοχρονιά !!!
Βακουφτσή Ειρήνη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου
—————————————————————————————————————————————–
1-%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%83
 —————————————————————————————————————————————–
%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bf%ce%bb%cf%85
 —————————————————————————————————————————————–
σημ.ΕτΟ: οι ευχές και τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα δημοσιεύονται με την σειρά που έφτασαν στην εφημερίδα.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ