Διευκρίνιση Καστόρη

για το "πόθεν έσχες" του

μετά τη δημοσίεσή του χωρίς διευκρινίσεις

Μια απαραίτητη διευκρίνιση για το «πόθεν έσχες» μου

Έπεσε στο μάτι μου τελευταία –λίγο καθυστερημένα , είναι αλήθεια-  δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας σχετικά με το «πόθεν  έσχες»  μου, όπου εμφανίζομαι να κατέχω  δύο (2) ακίνητα και να συμμετέχω σε εταιρεία ως μέτοχος.

Επειδή το δημοσίευμα ήταν άκρως συνοπτικό και αόριστο, οφείλω να δώσω  κάτι περισσότερο, για την πληρέστερη ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται.

Είμαι κάτοχος ενός (1) ακινήτου 100 τ.μ, στα 50 τ,μ του οποίου κατοικώ εγώ και η (4μελής) οικογένειά μου και στα άλλα 50 τ.μ κατοικεί η μάνα μου που έχει την επικαρπία. Αλλά στο νομικό κόσμο, αυτό το ένα ακίνητο λογίζεται για δύο.

Και είμαι πράγματι μέτοχος σε εταιρεία. Είμαι κάτοχος μιας μετοχής 100 ευρώ  στον ΚΟΙΣΠΕ (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης) του Ψυχιατρείου που στήθηκε για την απασχόληση (και κοινωνική ένταξη) των ψυχικά ασθενών,  μετοχή για την οποία είμαι ιδιαίτερα περήφανος.

Κατά τα άλλα, κατέχω κι ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικών, μοντέλο του ‘90. Όσο για καταθέσεις σε τράπεζες, δυστυχώς δεν ήμουν  και δεν είμαι σε θέση.

Αυτά όσο αφορά τη σημερινή οικονομική μου κατάσταση. Όσο για τη μελλοντική, τα ξαναλέμε. Αν αλλάξει.

Με εκτίμηση

Στέργιος Καστόρης

βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ