Παραιτήσου

ξεπέρασες όλα τα όρια

και πήγαινε να τα μάθεις (τα όρια), με post, με εξυπνάδες και με προσβολές δεν επιτελείς κανένα έργο

 

Όλοι μας έχουμε την ελευθερία των επιλογών μας, ακόμη κι αν αυτές οδηγήσουν στα πιο αρνητικά αποτελέσματα.

 

Όλοι μας έχουμε ως όριά μας τα όρια των άλλων.

 

Όλοι μας ψηφίσαμε όλους όσους μας κυβερνούν, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

 

Εσένα δε σε ψήφισε κανείς. Μόνο ένας: ο δήμαρχος.

Σου πληρώνουμε τα πάντα για να έχεις στη διάθεσή σου τα πάντα.

 

Και το κινητό.
Αυτό που έχεις για να ασχημονείς από το Δίκτυο.
Για να κάνεις χαβαλέ εν ώρα δουλειάς (που σε πληρώνουμε να κάνεις).

 

Σου πληρώνουμε έξοδα τα οποία δεν ξέρουμε καν ποια είναι.

Δεν σε επιλέξαμε καν και σε πληρώνουμε για όλα.

Και για να πας και να ‘ρθεις στην Αθήνα, με την όποια αφορμή.

Κυρίως σε πληρώνουμε για να διοικείς το Δήμο, για να συντονίζεις τη διοίκηση.

Δεν σε επιλέξαμε, σε επίλεξε ο δήμαρχος που επιλέξαμε.

Και αποδείχτηκες αναποτελεσματικός (και ξέρεις ότι είναι πολύ μετριοπαθής ο χαρακτηρισμός).

 

Ξεκίνησες με το γελοίο «μας είδε ο χιονιάς τόσο προετοιμασμένους και μας φοβήθηκε», πορεύτηκες με το ανεδαφικό «κουρασμένα μηχανήματα και κουρασμένο προσωπικό, ηθικόν ακμαιότατον» (ποια μηχανήματα και ποιο προσωπικό, Λακασά;) και κατέληξες στο γελοιωδέστερο «χαμογελάστε, καλοκαίρι έρχεται».

Και όταν εσύ και πάλι διάλεξες να κάνεις βλακώδεις μαγκιές στο Δίκτυο και το Fb, την ώρα που η κατάσταση που δημιούργησες έφτανε σε αδιέξοδο και παραλογισμό και εισέπραξες την κριτική την αναπόφευκτη και αυταπόδειχτη, κατέφυγες στο έσχατο, στο χειρότερο: την ύβρι και την προσβολή, ξεπερνώντας κάθε όριο και δικαιοδοσία και ανοχή.

Ποιο έργο επιτελεί ο Α. Καρτσιώτης; Ποιο η Γρ. Βουλγαροπούλου; Ποιο το έργο της Δ. Ρέππα; Του Σ. Λακασά; «Έργο» διακρίνεις μόνο σε ότι αφορά τον Α. Καρτσιώτη ή σε όλους που τίμησαν τις εξυπνάδες σου, γγ του Δήμου Δίου-Ολύμπου;

Αν υπάρχει διακοπή νερού ή όποιο άλλο πρόβλημα, ο δημότης πρέπει να σπεύσει επί τόπου στον τόπο του προβλήματος για να ενημερωθεί; Το κινητό και το ίντερνετ τι στο πληρώνουμε;  Για να μας προσβάλλεις; Τα δελτία Τύπου –ανυπόγραφα κι ενυπόγραφα- γιατί στα παρέχουμε έναντι μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως; Για να «ξεγλιστράς» στο Fb;

 

Ζητήσατε εθελοντές και εθελοντική βοήθεια και δεν την είχατε; Με ποια εξουσία και ήθος, με ποια αρμοδιότητα και ποιο κύρος, ψέγεις δημότη ότι δεν βγήκε να ρίξει αυτός αλάτι αντί να απευθύνει κριτική απ’ το ιντερνέτ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ FB ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ;;;

Όταν κάποιος είναι τόσο αφοσιωμένος στο καθήκον και το έργο του και μάλιστα σε ώρες εκτάκτου ανάγκης, δεν βγάζει φωτογραφίες, Λακασά. Κι αν είναι τόσο άθλος το έργο του και τόση η προσφορά του, υπάρχουν άλλοι να τον απαθανατίσουν και να τον επιβραβεύσουν. Όχι να ξιπάζεται και να κομπάζει. Το κενό όταν κομπάζει γίνεται “φούσκα” που σκάει.

Ξεπέρασες κάθε όριο.
Την ανικανότητα την συγχωρούμε καιρό τώρα.
Και το ψέμα.
Έφτασες να προσβάλεις και την νοημοσύνη μας και πρόσωπα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

 

Κοστίζεις πολλά -όχι σε χρήμα- και δεν προσφέρεις τίποτα.

Μόνο θυμό και πόλωση.

Δυόμιση χρόνια γγ, και δεν είχες ούτε ένα σχέδιο για το πως θα αντιδράσεις. Κι αν θεωρείς άδικη την ευθύνη που μόλις κατέγραψα, μόνος σου παρουσιάστηκες να την αναλάβεις, αφού μόνο εσύ γύρεψες από συγχαρητήρια ως ανοχή. Ούτε ο προϊστάμενός σου τόλμησε κάτι παρόμοιο.

 

Παραιτήσου, Λακασά.

Τώρα, όχι τη Δευτέρα. Τώρα.
Μήπως και φανεί ότι ένα ελάχιστο όριο αξιοπρέπειας το ‘χεις ακόμα.-

ΥΓ1: με τον ίδιο προσβλητικό τρόπο θα απαντήσεις σ’ όλους αυτούς που σε/σας έκριναν απαράδεκτα αναποτελεσματικούς; Ένα μικρό δείγμα:

le8

le11

le3le7le6

le4

 

ΥΓ2:

Αντιδήμαρχε,

μέσα στις δυσκολίες του καθήκοντος που σε κράτησε και ξάγρυπνο (άρα ήταν καθήκον ζωτικό και πιεστικό)… έχανες ώρα για φωτογραφίες; Για δεν “έβγαλες μια φωνή” να σε φωτογραφίσουν οι φωτογράφοι, αφού ήταν τόσο άθλος ο άθλος; Πόσος ήταν ο άθλος στα πεδινά; 5 πόντων ή 12 πόντων (με το συμπάθιο…);;; Για τριαράκι, μαλακό, «το κόβω».

le10