Άκυρον-ΑΝΑΒΟΛΗ

δεν έρχεται η Όλγα Κεφαλογιάννη

ήρθε ο Άδωνις, ο Σπανάκης, η Ντόρα, αλλά ΔΕΝ έρχεται η Όλγα / άμα κάνεις εκδήλωση Παρασκευή και 13, αυτά παθαίνουμε…

  Κε πρόεδρε,

ελπίζω να «έπιασαν τόπο» τα δικαιολογημένα παράπονά μου και όχι απλώς -για μία ακόμη φορά- να πείστηκαν κι οι θεοί ακόμα από τις ανάγκες (των ανθρώπων).

Δεν «καίγομαι» να λαμβάνω κανένα δελτίο Τύπου κανενός και γνωρίζετε ότι τα παράπονά μου αφορούν το θεσμικότατο θέμα της ενημέρωσης του Τύπου και το χειρότερο των διακρίσεων σε βάρος λειτουργών του Τύπου, πληθυσμό κρίσιμα ολιγάριθμο την Πιερία.

Έλαβα το δελτίο Τύπου για την ακύρωση -δυστυχώς- της εκδήλωσης με προσκεκλημένη την κα Κεφαλογιάννη, ενώ δεν είχα λάβει το δελτίο με την ανακοίνωση της εκδήλωσης. Το προσπερνώ. Και δημοσιεύω την ακύρωση μόνο για να μην τρέχουν οι συνδημότες μας, μέσα στο χιονιά, στην Κατερίνη, για μια ήδη ακυρωμένη εκδήλωση. Είτε ήρθατε στα σύγκαλά σας, είτε όχι. Καλή, λογική χρονιά.-

 

 

NDlogomikro
ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

                                                                                      Kατερίνη 12-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ετήσια εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης  Νέας Δημοκρατίας Πιερίας που ήταν να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017με ομιλήτρια την Τομεάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή Α΄ Αθηνών κα. Όλγα Κεφαλογιάννη  αναβάλλεται για λόγους καιρικών συνθηκών.

Όσοι από τα μέλη έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις θα ισχύουν οι ίδιες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί με δελτία τύπου από τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας.

 

                                     Με Εκτίμηση

                                    Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

                               Ο Πρόεδρος