“αλλά όλα ήταν επί την οργάνωση του Δήμου”

χωρίς νερό, δρόμους, ενημέρωση, ευθύνες

τα επί και τα διά, τα παρά και τα κατά, μιας “κακοκαιρίας” που συνεχίζεται

 

Ενώ τα προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία συνεχίζουν να ταλανίζουν το Δίον-Όλυμπος, όπως και η προκλητική συμπεριφορά των διοικούντων και των οπαδών τους, δείγματα πλήρους έλλειψης σχεδιασμού και ενεργειών συνεχίζουν να καταγράφονται, ενώ η διοίκηση καγχάζει κυνικά, απαιτώντας «συγχαρητήρια».

 

plat

Στον Ανατολικό Όλυμπο η λειψυδρία «ευημερεί», όπως και στο Λιτόχωρο, ενώ το Fb συνεχίζει να είναι το πεδίο της –χαμένης- τιμής της διοικούσας παράταξης και των στελεχών της που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να «ενημερώσουν» με δικές τους ενέργειες (βίντεο και φωτογραφίες ΧΩΡΙΣ καμία ουσιώδη πληροφορία), ελπίζοντας σε ηπιότερη κριτική. Κι όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ καμία επίσημη ενημέρωση από το Δήμο. Και με έμφαση στο να δοθούν συγχαρητήρια για τον αγώνα των αρμοδίων να λύσουν τα προβλήματα που δεν γνωρίζουμε πως και γιατί δημιουργήθηκαν και για τα οποία δεν ενημερώνουν.

platplat1plat2                        plat3

plat4

 

Δημάρχου και «Ολύμπιας Συμμαχίας» επιτρεπόντων, ο γγ του Δήμου συνέχισε και σήμερα τις προκλήσεις, χωρίς –φυσικά- να αναλάβει καμία ευθύνη και –πολύ περισσότερο- να παραιτηθεί.

Χθες, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παντελεήμονα, Γιάννης Τάντης, συνεχάρη τους εθελοντές με τους οποίους αποχιόνιζαν τους δρόμους μεταξύ Πόρων, Πλαταμώνα και Παντελεήμονα, τις μέρες της κακοκαιρίας και ευχαρίστησε το Δήμο για τη συνεργασία. Σήμερα, ο αντιδήμαρχος, Σάκης Καλαϊτζής, συνεχάρη τον πρόεδρο και επεσήμανε «αλλά όλα ήταν επί την οργάνωση του Δήμου».

tant1

tant

Το πρωί της 13ης.1.2017, η ΕτΟ αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατούσε στον παράδρομο της εθνικής, από το ύψος –τουλάχιστον- της Γρίτσας ως τα όρια του Δήμου μας με το Δήμο Κατερίνης. Ο παράδρομος εμφανώς δεν έχει δεχθεί καμία επέμβαση κανενός και η κίνηση σ’ αυτό το τμήμα (μερικών χιλιομέτρων) μπορεί να γίνει μόνο με αλυσίδες. Αξιοπερίεργη λεπτομέρεια: λίγο μέτρα μετά τα όρια του Δήμου Δίου-Ολύμπου, ο παράδρομος είναι πεντακάθαρος.

Στη δικαιοδοσία ποιου ανήκει ο παράδρομος αυτός και πως καθαρίστηκε μόνο στο τμήμα του Δήμου Κατερίνης και όχι στο τμήμα του Δήμου Δίου-Ολύμπου;