Διπλή συνεδρίαση σήμερα

του Δημοτικού μας Συμβουλίου

μια τακτική με 15 θέματα και μια ειδική για τον προϋπολογισμό -ξανά-

Μια τακτική και μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα πραγματοποιηθούν σήμερα25.1.2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιτόχωρο, στις 6.30μμ και στις 9μμ, αντίστοιχα.

Η πρώτη έχει στην ημερήσια διάταξη δεκαπέντε σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων και τα όσα αφορούν τη νέα χρονιά της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΟ. και η δεύτερη –ειδική- την «Ψήφιση προϋπολογισμού  και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Δίου – Ολύμπου για το οικονομικό έτος έτους 2017. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος – Αντιδήμαρχος,  Γαρυφαλλιά Αδαμοπούλου, Δημοτική Υπάλληλος ).»

Στα θέματα της ημερήσιας δεν συμπεριλαμβάνεται κάτι σχετικό με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την κοινοπραξία και το λιμανάκι της Γρίτσας ή τις πρόσφατες επιτυχίες της διοίκησης στην αντιμετώπιση της «Αριάδνης», τα προβλήματα στην υδροδότηση, κα. Κατά πάγια τακτική τώρα πια, η ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων περιέχει μόνο «υπηρεσιακά» θέματα, κυρίως επείγοντα. Και όλα τα υπόλοιπα θέματα, αν και υπαρκτά, «αγωνίζονται» να στριμωχτούν στην προ ημερήσιας διάταξης διαδικασία των ερωτημάτων και ενημέρωσης.

25-01-2017