Καλή Επιτυχία

ευχές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Να θυμούνται ότι η ζωή δεν σταματάει με μια επιτυχία ή με μια αποτυχία εδώ ,αλλά να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας.


ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ

Βουλευτής ΠΙΕΡΙΑΣ | ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε  όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πιερίας που ρίχνονται στη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Κλείνει ο σημαντικός κύκλος της δωδεκάχρονης σχολικής σας διαδρομής με αποκορύφωμα  αυτή την προσπάθεια που σηματοδοτεί την αφετηρία κατάκτησης νέων στόχων.                                                       

Σας εύχομαι ολόψυχα Δύναμη και καλή Επιτυχία, οι κόποι σας να επιβραβευθούν  και  οι προσπάθειές σας να ανταμειφθούν.

 

Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

 


 

 

Ευχές Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

 

 


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias
τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

Κατερίνη,  6 Ιουνίου 2017

 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 

με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι  καλή επιτυχία , δύναμη, υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και δικαίωση των κόπων σας.

 

Μια μεγάλη δοκιμασία που ζήσαμε όλοι μας. Όλα απαιτούν τον κόπο τους και τις θυσίες τους. Πιστέψτε στον εαυτό σας και με εφόδια τις γνώσεις που σας μετέδωσαν όλα αυτά τα χρόνια οι καθηγητές σας, μπορείτε να  πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εφοδιαστείτε με ψυχραιμία, αισιοδοξία, ελπίδα, θετική σκέψη και δίχως άγχος προσπαθήστε να αγγίξετε τους στόχους σας.                                                                  

 

Να θυμάστε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια σημαντική για σας δοκιμασία, αλλά δεν είναι καθοριστική για τη ζωή σας, καθώς η ζωή, η μόρφωση, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες δεν αρχίζουν ούτε σταματούν εδώ. Το μέλλον σας είναι γεμάτο από προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, που με τις σωστές επιλογές, ωριμότητα και υπευθυνότητα μπορείτε αξιοποιήσετε για ένα καλύτερο αύριο.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και κουράγιο στους γονείς που είναι σημαντικοί συμπαραστάτες, αγωνιούν και με αγάπη σας εμψυχώνουν και στους εκπαιδευτικούς που θα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη και δίχως προβλήματα διεξαγωγή των φετινών εξετάσεων αλλά και για τη σωστή σας προετοιμασία.

 

Οι ευχές και η σκέψη μου θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

 

 

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου


 

 

ΓΕΛ  ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γενικού Λυκείου Λιτοχώρου  εύχεται  στους μαθητές και μαθήτριες που  ξεκινούν  αύριο  τις πανελλαδικές εξετάσεις  καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

«Αγαπητοί μαθητές/τριες για να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε,  πιστέψτε  στις ικανότητές  σας , αντιμετωπίστε  αυτή την δοκιμασία με ψυχραιμία και χωρίς άγχος ,  επαναλάβετε στον εαυτό σας ότι είστε καλά προετοιμασμένοι και ότι όλα θα πάνε καλά  και να είστε  σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε»

 

Από τη Διεύθυνση