Πληρώστε/ρυθμίστε ή…

"τέρμα τα δίφραγκα"

για μια ακόμη φορά η ΔΕΥΑΑΝΟ καλεί σε πληρωμή των χρεών… το μόνο διαφορετικό είναι …η νέα διοίκηση

 

Για μία ακόμη φορά το οικονομικό αδιέξοδο της ΔΕΥΑΔΟΛ (πρώην ΔΕΥΑΑΝΟ) αναγκάζει τη διοίκησή της να καλέσει τους οφειλέτες της να προσέλθουν και ή να αποπληρώσουν ή να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης.

Αυτή τη φορά, η προσπάθεια ανακοινώθηκε επίσημα και -επίσης επίσημα- όσοι δεν συνετιστούν προειδοποιούνται ότι θα αντιμετωπίσουν διακοπή και αναγκαστική είσπραξη. Όπως και στις ανεπίσημες ή …ημιανεπίσημες προσπάθειες, το αποτέλεσμα θα κριθεί από την αποφασιστικότητα της -νέας- διοίκησης να προχωρήσει τη διαδικασία είσπραξης με στόχο … την εξόφληση οφειλών. Δεν απέχει χρονικά η τελευταία προσπάθεια δημάρχου και τότε προέδρου του ΔΣ της επιχείρησης να πείσουν τους δημότες -και κυρίως τους επιχειρηματίες- των Πόρων να προσέλθουν στο ταμείο που κατέληξε στο ταμείο να μην υποδεχτεί κάποιο σοβαρό ποσό οφειλών, αλλά ο Δήμος να κάνει αποδεκτή τη μελέτη αποκατάστασης των κοινόχρηστων χώρων του νοτιότερου θέρετρου μας.

 

Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι οι μεγαλύτερες οφειλές προς την δημοτική επιχείρηση δεν προέρχονται από τη μεγάλη μάζα των νοικοκυριών-οικιακών καταναλώσεων, αλλά από επαγγελματικές εκμεταλλεύσεις-επιχειρήσεις…

 

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΔΟΛ

 

Λεπτοκαρυά, 6 Ιουνίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Δίου – Ολύμπου (πρώην ΔΕΥΑΑΝΟ), καλεί τους δημότες που δεν έχουν εξοφλήσει τις προηγούμενες όφειλες τους, να προσέλθουν για την άμεση αποπληρωμή ή ρύθμισή τους.

Σε διαφορετική περίπτωση και για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της επιχείρησης, η διοίκηση θα προβεί στη διακοπή της παροχής της υδροδότησης και στην αναγκαστική είσπραξη σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΕΔΕ, χωρίς δεύτερη ενημέρωση.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ευάγγελος Γρεβενίτης