Για μερακλήδες

και κατ' εξαίρεση

αφιερωμένο στα μικρομέγαλα “παπαγαλάκια” του παρελθόντος που “πουλάνε μούρη” σοβαρών Μέσων, αναλυτών, Δημοσιογράφων και άλλα ανεξέλεγκτα…

 

Κατ’ εξαίρεση και επειδή το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί εξέλιξη σημαντικότατη για την ελληνική πολιτική (και όσους συμμετέχουν σ’ αυτή τα τελευταία 30 χρόνια) που όμως δεν έλαβε την προβολή που της αναλογεί από τα Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, η ΕτΟ αναδημοσιεύει σήμερα την κατάθεση του πρώην προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, την περίοδο 1997-2014.

Η κατάθεση Μαρτίνη έγινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής την 8η .6.2017.
Τα όσα κατέθεσε με πρωτοφανείς λεπτομέρειες ο μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση “Ερρίκος Ντυνάν” αφορούν πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και -πριν καν ερωτηθεί- πρότεινε και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με όλους τους εμπλεκόμενους.

Το βίντεο που αναδημοσιεύουμε είναι αυτό που αναρτήθηκε στο επίσημο site της Βουλής των Ελλήνων.

Τέλος, πολλά πιερικά Μέσα και «Μέσα», αν και δηλώνουν «τοπικά», συχνά-πυκνά σχολιάζουν και δημοσιεύουν ειδήσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή. Η συγκεκριμένη κατάθεση δεν απασχόλησε κανένα τους.