“Φτιάξτε πρώτα μια δεξαμενή…”

Κουκοδήμος προς Χιονίδη

έμμεση αλλά ηχηρή απάντηση του βουλευτή στην έκκληση να λάβουν οι αιρετοί θέση για τις ανεμογεννήτριες, τη μέρα συζήτησης του θέματος στο ΔΣ Κατερίνης

Όχι ευθέως και ξεκάθαρα, αλλά εμμέσως πλην σαφώς, απάντησε σήμερα ο τέταρτος των βουλευτών της Πιερίας (ΝΔ), Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, στην έκκληση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών προς όλους τους αιρετούς του νομού, να δηλώσουν ξεκάθαρα αν τάσσονται υπέρ ή κατά της «επένδυσης»…

 

Μια επίσκεψη στην διψασμένη Νέα Τραπεζούντα και μια ολιγόλογη δήλωση που παραπέμπει αναγκαστικά –λόγω συγκυρίας- σε σύγκριση της απαράδεκτης κατάστασης σε μια κοινότητα «μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Κατερίνη», με το τεράστιας κλίμακας έργο στους «Πέντε Πύργους», αποτελούν την απάντηση Κουκοδήμου. Μια απάντηση που -αν και έμμεση- είναι λακωνική κριτική για τις επιλογές της διοίκησης Χιονίδη και της εμμονής στην εξυπηρέτηση του έργου.

 

Το δελτίο Τύπου του βουλευτή  

 

  


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.Πιερίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τηλ.: 2351022495, Fax: 2351039829
E-mail: info@koukodimos.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

 

Το πρόβλημα της υδροδότησης της Ν.Τραπεζούντας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Τραπεζούντας Λεωνίδα Ζανέτα αλλά και με κατοίκους της κοινότητας.

Ο κ. Ζανέτας ενημέρωσε τον βουλευτή Πιερίας για το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου. Έθεσε το ζήτημα τόσο του ελέγχου από την πλευρά της ΔΕΥΑΚ του δικτύου για φθορές, κλοπή νερού κ.λ.π. όσο και για την δυνατότητα κατασκευής νέας δεξαμενής νερού στην περιοχή που θα αντιμετώπιζε  το πρόβλημα.

Για το θέμα αυτό ο κ. Κουκοδήμος τόνισε στον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου πως σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ο ίδιος θα επιδιώξει να διερευνηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης  και διασφάλισης των απαιτούμενων πόρων για το έργο.

Ο κ. Κουκοδήμος δήλωσε πως η λύση του προβλήματος δεν  πρέπει να έχει προσωρινό χαρακτήρα.

«Δεν μπορεί» σημείωσε χαρακτηριστικά «το  έτος 2017 μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Κατερίνη να μην μπορούμε να υδροδοτήσουμε ένα χωριό. Το ποιος έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη και ποιος όχι για να αντιμετωπίσει βλάβες, κλοπές, φθορές είναι ένα θέμα που οφείλουν οι αρμόδιες  υπηρεσίες να το διερευνήσουν και να το αντιμετωπίσουν. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε οι κάτοικοι θα πρέπει ταλαιπωρούνται από λειψυδρία».

 

Από το Γραφείο Τύπου