Κι όμως δεν πληρώθηκαν

οι συμβασιούχοι

ΔΕΝ υπέγραψε ο Επίτροπος – πάλι αποτελέσαμε την εξαίρεση;

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριος Καστόρης, δήλωσε την βεβαιότητά του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πληρωμή των συμβασιούχων Καθαριότητας του Δήμου μας και ότι είναι θέμα διαδικασίας μόνο να εγκριθούν τα σχετικά εντάλματα από τον αρμόδιο Επίτροπο.

Για την επιλογή του να υπερασπισθεί τους συμβασιούχους -με τηλεφωνική παρέμβαση προς το δήμαρχο- ο κος Καστόρης δέχθηκε πρόσφατα ανεπίτρεπτο προπηλακισμό από τον Κ. Δημόπουλο.

 

Τελικά, τα εντάλματα πληρωμής δεν εγκρίθηκαν.
Η υπογραφή δεν “μπήκε”.

Οι συμβασιούχοι παραμένουν απλήρωτοι.
Χθες, ο αρμόδιος για την Καθαριότητα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας, έδωσε συγχαρητήρια στους απλήρωτους υπαλλήλους του τμήματός του και τους συμβούλεψε να διεκδικήσουν δικαστικά ότι θελήσουν να διεκδικήσουν.
Να πληρώσουν δηλαδή τώρα για να διεκδικήσουν με δικηγόρο την πληρωμή όσων δικαιούνται, κάποια στιγμή στο μέλλον. Να δεχτούν δηλαδή όσα ο δήμαρχος και ο επίτροπος κρίνουν σωστά.
Στην ίδια συνάντηση με τους συμβασιούχος είπε και άλλα, ακόμη πιο σοβαρά και ενδιαφέροντα που θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστό ρεπορτάζ.

 

Δείτε γιατί δεν εγκρίθηκαν τα εντάλματα.
Είναι ήδη γνωστό ότι υπήρξαν και δύο αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, πλήρως αντίθετες με τις εισηγήσεις και τις προθέσεις του δημάρχου.
epsymv