Εδώ επαγγελματίες, εκεί επαγγελματίες

ΠΑΝΤΟΥ επαγγελματίες

έχουν διασπαστεί οι επαγγελματίες του Λιτοχώρου και οι διαφωνούντες αποχώρησαν από το Σωματείο και έχουμε ακόμη ειρήνη μόνο χάρις στον ειρηνοποιό δήμαρχό μας?

 

 

 

Στιγμιότυπο από την ενημερωτική συνάντηση του δημάρχου Δίου-Ολύμπου με επαγγελματίες και κατοίκους του Λιτοχώρου, σχετικά με την μελέτη της ανάπλασης της Αγίου Νικολάου, μέρες μετά την έναρξη του έργου και μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης και διαγωνισμού.

 

Ο δήμαρχος περιγράφει ότι στο κοινό είναι κυρίως επαγγελματίες.

Και ότι μίλησε και με άλλους επαγγελματίες που είναι υπέρ του έργου όπως περιγράφεται στη μελέτη και στους οποίους επέβαλλε να μην μιλήσουν, να μην τοποθετηθούν αν προσέλθουν στη συνάντηση …ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ (μάλλον μεταξύ των επαγγελματιών).

Ο γράφων τον ρωτά αν πράγματι οι απόντες επαγγελματίες του ζήτησαν την άδειά του για το αν οι συμφωνούντες επαγγελματίες θα προσέρχονταν και θα μιλούσαν ή όχι.

Αλλά ο γράφων και ερωτών είναι γνωστός εμπαθής έναντι του δημάρχου και ποτέ δεν πήρε καμία απάντηση από τον δήμαρχο Ο,ΤΙ και να ρωτά. Ο ειρηνοποιός και μη εμπαθής δήμαρχος. Δίου-Ολύμπου.

Αν –στο υψηλότερο επίπεδο, του δημάρχου δηλαδή- έχει διαπιστωθεί ότι οι επαγγελματίες είναι δύο κατηγοριών (συμφωνούντες και διαφωνούντες) γιατί οι συμφωνούντες είναι οι επαγγελματίες του Σωματείου Επαγγελματιών (που συμφωνούν και θα συναποφασίσουν και που πχ θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά σώματα) και οι διαφωνούντες δεν εκπροσωπούνται από το Σωματείο Επαγγελματιών;;;

Αληθεύει αυτό που δήλωσε ο δήμαρχος;
Υπάρχουν επαγγελματίες που συμφωνούν με την μελέτη και συμφώνησαν να μην προσέλθουν –για να μην τοποθετηθούν και ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ των επαγγελματιών-;;;

Η επίσημη άποψη του Σωματείου Επαγγελματιών για την ανάπλαση σε προσεχές ρεπορτάζ, μαζί με την τοποθέτησή του στην ενημερωτική συνάντηση (παρουσία των διαφωνούντων επαγγελματιών που μάλλον δεν εκπροσωπούνται από το Σωματείο Επαγγελματιών).