Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός

με το ίδιο μεγάλο έπαθλο

απαντήστε και κερδίστε – περάστε ένα ευχάριστο και επιμορφωτικό βράδυ με την οικογένειά σας, συμπληρώστε τις γνώσεις σας και ενημερωθείτε για τα κοινά

Συμβαίνει πολύ συχνά σε κοινωνίες που ΔΕΝ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, διαθέτουν πραγματικά αποτελεσματικές και εμπνευσμένες ηγεσίες και ζούνε σε παραδείσους αγνών ανθρώπων, οι πολίτες να εφησυχάζουν σε σημείο ύπνωσης. Κοινώς, σε σημείο ο εγκέφαλος των ανθρώπων να γίνεται τσίχλα.

 

Στην προσπάθειά της να διατηρεί τον εγκέφαλο των αναγνωστών της σε υγιή εγρήγορση και λειτουργία αποδοτική, η ΕτΟ δημοσιεύει σήμερα μικρό -ευχάριστο, ελπίζουμε- και ενδιαφέρον γρίφο. Το αποτέλεσμα του μικρού διαγωνισμού μας είναι εκ των πραγμάτων πλήρως αδιάβλητο, αφού η σωστή απάντηση θα κριθεί από την πραγματικότητα, από τα γεγονότα που πιθανώς θα ακολουθήσουν. Μέγα βραβείο και σε αυτό το διαγωνισμό, η γνωστή τούρτα απ’ το “Λιάγκα”. “Σφιχτείτε” μόνο να το πετύχετε γιατί δυο διαγωνισμοί μας δεν ανέδειξαν νικητή και οι τούρτες πήγαν “στράφι”….
Έχουμε και λέμε:

 

Είναι ένας και σχεδιάζει κάτι που θέλει να κάνει ένας άλλος.

Παραδίδει το πρώτο σχέδιο και μόλις ο δεύτερος αποπειράται να το υλοποιήσει, αντιδρούν διάφοροι αντιπολιτευόμενοι και επιλέγει ο δεύτερος να υιοθετήσει αλλαγές στο αρχικό σχέδιο.

Ο σχεδιαστής ξανασχεδιάζει και καταλήγει σε δύο “πακέτα” αλλαγών και σε ισάριθμα σχεδιαγράμματα των αλλαγών αυτών.

Στέλνοντας τα σχεδιαγράμματα αυτά σ’ αυτόν που θέλει κάτι να κάνει, συμπληρώνει τα εξής:

 

“Σας στέλνω το σχέδιο με δύο εναλλακτικές.

Όποια λύση θέλετε υποβάλλετε.

Για την τελική λύση θα το συζητήσουμε δια ζώσης.”

 

 

ΤΙ ΕΝΝΟΑΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ/ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ;;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, Η ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ;;; ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ (ΑΡΧΙΚΟ;;;) ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ; Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ; ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΧΥ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;;;

 

Και σ’ αυτόν τον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες από τους οποίους ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα. Οι απαντήσεις μπορούν να στέλνονται στο info@e-t-o.gr και όσοι επιθυμούν να δημοσιευτεί η απάντησή τους, παρακαλούνται να το δηλώνουν. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται αυτός που σχεδιάζει και ο άλλος που θέλει κάτι να κάνει, ΕΚΤΟΣ κι αν βεβαιώσει (ο δεύτερος) εγγράφως ότι θα απαντήσει τώρα μεν στο γρίφο, αλλά το τι θα συμβεί τελικά ΔΕΝ το γνωρίζει. Γιατί “παίζει” κι η πιθανότητα να μην γνωρίζει απο τώρα τι θα συμβεί τελικά (έτσι που το πάει)….
Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αύριο μετά την παρέλαση και την δεξίωση για τον εορτασμό της Επετείου του
http://viotianet.gr/wp-content/uploads/oxi2-620x329.jpg

 

.-