Λείπει ο ένας,

λείπει ο άλλος... λείπουν όλοι και όλα

και -κυρίως- ΛΕΙΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ – η γελοιότητα και η ανικανότητα “έπιασε ταβάνι”

Ο υπεύθυνος λογιστής λείπει.

Είναι στη Σάμο.
Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης διαβεβαίωσε μόλις ότι -σε σχέση με τον προϋπολογισμό- όλοι είναι πληρωμένοι.
Μάλλον (ή σίγουρα) κι ο λογιστής που λείπει.

Απ’ τη σύνθεση του ΔΣ της ΔΗΚΕΔΟ, ο Γκουνός λείπει (για επτά -7- μήνες). Η παραίτησή του … χάθηκε κάπου μέσα στο Δημαρχείο και τελικά ΔΕΝ παραιτήθηκε, αλλά καθαιρέθηκε, μετά τρεις απουσίες σε ισάριθμες συνεδριάσεις. Το κενό του 11ου απαραίτητου μέλους του ΔΣ θα συμπληρωθεί σήμερα (μάλλον). Μπορεί και να παραμείνει το κενό και ο ενδέκατος μόνιμα να λείπει.

Ο υπεύθυνος για την ΔΕΑΔΟ λογιστής ΔΕΝ λείπει.
Για τη ΔΕΑΔΟ ήρθε… αλλά -μ’ έναν κόπο- θα βοηθήσει, όπου μπορεί και στη συζήτηση για τα οικονομικά της ΔΗΚΕΔΟ, γιατί ο δικός της λογιστής λείπει. Στη Σάμο.

ΚΑΙ ο δήμαρχος λείπει. Μετά τις προ ημερησίας ερωτήσεις κι αφού η συνεδρίαση μπήκε στη συζήτηση των προϋπολογισμών/ισολογισμών/διαλογισμών/παραλογισμών… λείπει κι ο δήμαρχος!!! Βγήκε έξω.
Για να λείπει…

Τρία χρόνια πέρασαν.

Κι απόψε “παίζει” το έργο “ΟΛΑΜΑΖΙ: Ισολογισμός του πρόπερσι, απολογισμός του πέρυσι και προγραμματισμός του χρόνου… κι άμα θέλετε. Άμα δεν θέλετε… ασκείστε ένδικα μέσα.-”

Ο Γρεβενίτης λείπει.

Ο Καλαϊτζής λείπει.

Ο Λάππας λείπει.

Κι ο Αγαθαγγελίδης, η Νούλα, η Τσιμήτρη, ο Κρεμέτης, ο Πουρλιώτης…

Μόνο η γελοιότητα, η αυθαιρεσία, η νομιμοφανής παρανομία και κατάργηση κάθε λογικής, κάθε νομιμότητας, κάθε πολιτικής ορθότητας, είναι μόνιμα εδώ. Σε τούτη εδώ την αίθουσα. Του ανώτερου σώματος διοίκησης του Δήμου ΜΑΣ…

Εδώ και τρία χρόνια -και πάμε στον τέταρτο-, από τούτη δω την αίθουσα, το Δημαρχείο και το γραφείο του δημάρχου έχει εκλείψει ολοσχερώς ο σεβασμός στην πολιτική και στον πολίτη.

Κι εσείς ήρθατε μια φορά στα τρία χρόνια, για τα πεζοδρόμια και την ανάπλαση.

Που κι αυτά με τα λεφτά σας θα γινόταν. ‘Οπως τα λεφτά σας διαχειρίζονται τρία χρόνια τώρα, χωρίς κανέναν σεβασμό, κανέναν κανόνα, καμία ντροπή, καμία λογική.-