Ευχαριστούμε

(θερμά)

(θερμότατα…)

 

 

Σε λίγο, ο υπό δημιουργία πολιτικός σχηματισμός της Κεντροαριστεράς θα αποκτήσει εκλεγμένο αρχηγό. Τα απομεινάρια του κομματικού χώρου που έφτασε να αποσπάσει σχεδόν το 50% των ψηφοφόρων, επί των ημερών του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.

 

Σήμερα, στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού, οι δύο επικρατέστεροι (Φ. Γεννηματά και Ν. Ανδρουλάκης) διεκδίκησαν την αρχηγία και σε λίγο θα γνωρίζουμε ποιος τα κατάφερε. Αργότερα, θα υπάρξουν και οι εξελίξεις, ώστε ο όποιος αρχηγός να αποκτήσει και συγκεκριμένο κόμμα.

 

Η ΕτΟ θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους επικεφαλής του ντόπιου στελεχιακού δυναμικού του νέου πολιτικού φορέα, για την επιλογή τους να μην την ενημερώνουν με όσα ενημερώνουν όλα τα άλλα Μέσα και “Μέσα” του νομού. Ειδικά, την επικεφαλής και συνεργάτη της Επιτροπής Αλεβιζάτου-πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κα Μίχου, τον γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ (και δημότη Δίου-Ολύμπου) και τον πολιτευτή ΠΑΣΟΚ-blogger (επίσης δημότη Δήμου Δίου-Ολύμπου) για την επιλογή τους, την οποία καταγράφουμε ως εξαιρετική τιμή-διάκριση.

 

Θα τους θυμόμαστε πάντα.-