Εκτός Επιμελητηρίου το Δίον-Όλυμπος

παρά το 2ο “περίπατο” Χατζηχριστοδούλου

ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου επικράτησε ολοκληρωτικά – ολοκληρωτική είναι και η απουσία συμβούλων από το Δήμο μας – τα συγχαρητήρια μηνύματα

Τα αποτελέσματα –ανεπίσημα, προς το παρόν- των εκλογών στο Επιμελητήριο Πιερίας επιβεβαίωσαν την διαφαινόμενη, άνετη επικράτηση του Ηλία Χατζηχριστοδούλου, έναντι του μοναδικού ανθυποψηφίου συνδυασμού του κου Αθανασούλα.

 

Η επικράτησή του για δεύτερη φορά είναι σχεδόν πλήρης, με 1347 ψήφους υπέρ της «Επιμελητηριακής Πορείας» και μόλις 43 για την «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» που δεν εκλέγει κανέναν σύμβουλο. Αν και η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί και επισημοποιηθεί σήμερα, από τα ανεπίσημα στοιχεία που έγιναν γνωστά, αποδεικνύεται ότι το Επιμελητήριο του νομού εξακολουθεί να παραμένει μια καθαρά «Κατερινιώτικη υπόθεση».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν ως τώρα γνωστά, εκλέγεται ένας μόνος σύμβουλος που προέρχεται από τη βόρεια Πιερία και το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και κανείς προερχόμενος από το Δήμο Δίου-Ολύμπου. Με δεδομένη την ολοκληρωτική επικράτηση του νικητή, η παράμετρος αυτή αποδεικνύει ότι –πράγματι- υπάρχει …αμέλεια στο να εξασφαλίζεται η εκπροσώπηση όλων και η «Πορεία» δεν έχει στη διοίκηση, ούτε μια φωνή από τη νότια Πιερία.

 

 


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ 16 ΚΑΤΕΡΙΝΗ τηλ. 23510 22495 φαξ 23510 39829
e mail gtkoukodimos@gmail.com

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου που πέτυχε την πανάξια επανεκλογή του με το συντριπτικό ποσοστό του 96,9% που επισφραγίζει και επιβεβαιώνει το σημαντικό έργο και το μεγάλο του αγώνα σε  μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την οικονομία και το «επιχειρείν».

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον αγώνα και την επιτυχία τους αλλά και όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Θεωρείστε δεδομένη τη συνεργασία και την συμπόρευσή μας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας.

 

Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

 

 


Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
06-12-2017

Συγχαρητήριο

 

Εκφράζω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ., καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες.

Είμαι βέβαιος ότι και το νέο Δ.Σ. ενός δοκιμασμένου θεσμού,  όπως το Επιμελητήριό μας, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν με συνέπεια, όπως διαχρονικά πράττει, με γνώμονα την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Στον Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον και κάθε διαθέσιμο μέσο, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία με το Επιμελητήριο στηρίζοντας  πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν πολλαπλά οφέλη για την πόλη, τους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα κάνουν πράξη την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, το οποίο  καλείται να επιτελέσει η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου και πιστεύω ότι με συνεργασία, σύμπνοια και σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρει.

 

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης


        

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συγχαίρουν όλους τους υποψηφίους συμβούλους στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου με την εκλογή τους να υπηρετήσουν το θεσμό αλλά και για τον αξιοπρεπή αγώνα τους κατά την όλη διαδικασία.

Συγχαίρουν ιδιαίτερα τον κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς και όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και τους εύχονται καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει να επιτελέσουν.

Συγχαίρουμε επίσης την Αντιπρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ηλιάδου Ελένη για την εκλογή της στις πρώτες θέσεις του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου μας και της ευχόμαστε από τη θέση αυτή να εξακολουθήσει να προασπίζεται αγωνιστικά τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας, προκειμένου να προωθήσουμε από κοινού την επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και να συμβάλλουμε στην τόνωση και στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Ρέχας Κωνσταντίνος                                                        Πάππας Νικόλαος

 

16ης Οκτωβρίου 2,   Κατερίνη  601 00    Τηλέφωνο : 23510 – 27713    e-mail :  eskat@otenet.gr

 

 


  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
                Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
   Γεωργ. Ολυμπίου 1,   Κατερίνη   60 100
        Τηλέφωνο & fax : 23510 – 78736

Κατερίνη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας συγχαίρει θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και ιδιαίτερα τον κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία για την επανεκλογή του ως Πρόεδρος.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και να συνεχίσουν τους αγώνες τους για την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών αλλά και των συνταξιούχων του Νομού μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσής Δημήτριος                                                     Τσαλός Αθανάσιος

 


 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού
προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου

 

 

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επανεκλογή του ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Η επανεκλογή του επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά και το έργο του.

Επίσης, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο με τις ευχές για καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
              Ευάγγελος Β. Λαγδάρης                  

 

 


 

Συγχαρητήριο

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, καθώς και στα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι βουλευτές, θα είμαστε αρωγοί, ώστε το Επιμελητήριο Πιερίας να συνεχίσει κι εμβαθύνει τη συστηματική και ουσιαστική δουλειά με βασικούς πυλώνες τη δίκαιη ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

 

Μπέττυ Σκούφα

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

 


                     « Ε.Σ.Ε.Π. »
        ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΕΜΠΟΡΩΝ OAEE Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Εθνικής Αντιστάσεως 34,  Κατερίνη, 60100
Τηλέφωνο : 2351079987

Κατερίνη, 7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας εύχονται στον Πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει και στην επίτευξη των στόχων τους για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

                Βελλής Ιωάννης                                           Μπεκιαρόπουλος Ευάγγελος

 


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias
τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

      Κατερίνη,  7 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας

 

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας,  κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, για την επανεκλογή του και του εύχομαι υγεία, δύναμη για μια ακόμη παραγωγική και αποτελεσματική θητεία προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της Πιερίας.

Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που αναδείχθηκαν στις επιμελητηριακές εκλογές και στα οποία εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό τους έργο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με το Επιμελητήριο Πιερίας για την προάσπιση και θωράκιση των συμφερόντων των επιχειρήσεων και την ώθηση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ