Όλες οι προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

για όλα τα ζώδια

(με την επιμέλεια και την καθοδήγηση του εκ Καίρου συνεργάτου μας, δρος Ντι Μεντίνα, μελλοντολόγου/κτλ/κτλ)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Αργά και βασανιστικά, η ΕτΟ ολοκληρώνεται ως εφημερίδα και φέτος -για πρώτη φορά- προσφέρει στο φανατικό κοινό της την πρόβλεψη για το 2018, με βάση τα ζώδια. Μετά τα τόσα άλλα άθλια, οικτρά, απίστευτα, ποταπά και καταστροφικά ζήσαμε και βιώσαμε το ’17, καιρός να διαβάσετε την πιο άθλια πρόβλεψη για το 2018. Μόνη ελπιδοφόρα είδηση: και το 2018, το facebook θα ‘ναι μια χαρά. Καμιά απώλεια. Ότι σας κάνει ευτυχισμένους, θα υπάρχει και την επόμενη χρονιά. Με ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στην τεχνολογική υποστήριξη της κάθε προσωπικής προσπάθειας για επίτευξη της προσωπικής ευτυχίας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (και δεν το λέω εγώ. Το λέει το fb….)

 

 

  • Κριός (Aries), (21/3 – 20/4)

Καλά το πας. Κι αφού μόνο το χρήμα υπολογίζεις και καμία μέριμνα δεν λαμβάνεις για την ξεφτίλα, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Ένα ίσως: άμα και τελειώσει το χρήμα και μείνει η ξεφτίλα, με τι θα ντύσεις και την ξεφτίλα και τη θλιβερή σου ύπαρξη. Το 2018, τα υπαρξιακά ερωτήματα αυξάνουν, αλλά ευτυχώς δεν εισαι εσύ που θα ασχοληθείς με κάτι παραπάνω απ’ το Survivor και το ποδόσφαιρο. Ο καιρός περνάει, είτε το θες, είτε όχι. Τα κριαράκια παίζουν, δίνοντας παιδικές κουτουλιές, μεγαλώνουν κι ακόμα κουτουλάνε παιδικά, ως να κουτουλήσουν σε τοιχο και να κατανοήσουν ότι μεγάλωσαν και παίζουν στην κατηγορία «Κριάρια –ενήλικα/πλήρως υπόλογα». Τυχερός αριθμός, όποιος αριθμός πρωτοκόλλου πέσει στα χέρια σου πρώτος. Άμα κάτσεις σε ρουλέτα πρωτοχρονιάτικη, παίξ’ τα όλα στο μαύρο (του λαϊκισμού, ως μόνο όπλο των … ξέρεις εσύ). Ποτέ μην αφήνετε την κόρη σας να οδηγεί, μακρυά από λάκκους, μικρά χωριά χωρίς μαμή, γεφύρια και όταν «πέσετε» στο επίπεδο του Γκρούεζα… ούτε ψύλλος στον κόρφο σας. Τυχερός αριθμός: 0 –εις το πηλίκον. Το πηλήκιο είναι άλλο πράμα.-

 

  • Ταύρος (Taurus), (21/4 – 20/5)

Έχει ο κόσμος φιλοδοξίες, αλλά έχουν και οι φιλοδοξίες τίμημα. Αν πρόκειται να διαλέξετε κάποιο bitcoin εναλλακτικό, έχει και η επιλογή το ανάλογο. Και η ζωή αποτυχίες. Καιρός να ωριμάσετε μέσω αυτών. Και θα ‘χει το 2018 μπόλικες. Σόρρυ δηλαδή για τα κακά νέα, αλλά… αν στο κέικ βάλεις αντί για νερό, χυμό πορτοκάλι, θα είναι μεν γεμάτο βιταμίνη, αλλά δεν θα φουσκώσει. Κι όσοι δεν επέλεξαν τις πραγματικές αξίες, αλλά την βιτρίνα…καλύτερα το 2018 να ασχοληθούν μόνο με την μπιρίμπα κι όχι τους υψηλότερους στόχους. Ξηλώστε το σύστημα συναγερμού, τα πλαστικά σπόϊλερ, τις παλιές βάτες, το ταμπελάκι στην εξώπορτα του γραφείου, κάνα συντριβάνι, κάνα φράχτη… -έτσι… για την επανάσταση-. Τυχεροί αριθμοί: όλοι οι δεκαδικοί. Τυχερό τραγούδι: «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις…». Τυχερό χρώμα: σταθερά το μελιτζανί. Για τις γυναίκες του ζωδίου: ποτέ σε παρέες όπου είστε η μοναδική γυναίκα.

 

 

  • Δίδυμοι (Gemini), (21/5 – 21/6)

Σας είπε κάποιος ότι όλα τελειώνουν το 2018;;; Και τον πιστέψατε;;; Ε όχι… έχει και 2019 και 20 και 21 και βάλε. Δεν έγινε κάτι φέτος; Θα γίνει του χρόνου. Σίγουρα. Βαριά το 2020. Και να μην γίνει …σιγά μη θυμάστε τούτη εδώ την πρόβλεψη το 2019. Για να μην ερεθίσω τον Ιανό μέσα σας, το 2018 θα ‘ναι τόσο κακό, όσο το να μην έχει ο Δίδυμος περιθώρια να «πετάει» από τη μία άποψη και θέση, στην εντελώς αντίθετή της. Κόλαση… δηλαδή. Θυμηθείτε ότι η ορειβασία, το γκολφ εκτός γηπέδου, το παραπέντε, η κουρά των ωών και το ταξίδι μέσω διοδίων με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες μπορούν να προσφέρουν εξίσου μεγάλες συγκινήσεις. Και κρατιέσαι και σε φόρμα. Χειρότερος μήνας: Αύγουστος. Τυχερό χρώμα: το 1011 της ΧΡΩΠΕΙ (σε ματ). Τυχεροί αριθμοί: οι ζυγοί –εκτός Αθηνών-. Προσδοκία: να μην αλλάξει ο κόσμος.

 

  • Καρκίνος (Cancer), (22/6 – 22/7)

Αυτό που σας είπε το μέντιουμ το 2017 (κράτα και μικρό καλάθι) δεν ήταν προφητικό, ήταν δέσμευση. Το να φωνάζετε στη λαϊκή «Εδώ τα πολλά κεράσια» σας καταξιώνει στον χώρο σας (της ανάπτυξης, προόδου και άλλων του παρελθόντος), αλλά σας απαξιώνει στο συνολικό χώρο. Ο θεός της επικοινωνίας να σας βοηθήσει ή να πάψετε να τον πιστεύετε, αν βέβαια διαλέξτε να παραμείνετε στη λαϊκή. Αν κάνετε δικό σας μαγαζί και αφήσετε τον κεντρικό πάγκο της –φτηνής- λαϊκής… φωνάξτε ό,τι θέλετε. Ως και «στη στεριά δε ζει το ψάρι», «τρελάθηκε τα’ αφεντικό και τα πουλάει τζάμπα», «Πάρε το πράμα μου, καλέ κυρία… σπαρταράει-σε λέω-». Τυχεροί αριθμοί το 13-14, όχι χώρια, ΜΑΖΙ. Αποφύγετε ρέματα, ξενοδοχεία, σήραγγες, άγνωστο φαγητό. Παίξτε τένις και τρώτε πολλά εσπεριδοειδή. Προς το τέλος (της χρονιάς;) πάτε όπου παν’ οι πολλοί. Κι από κει στα λιβάδια και στους αγρούς. Ξυπόλητοι για να επανεγκαταστήσετε την επαφή με τα πραγματικά. Καλά νέα από το εξωτερικό, συνέχεια. Που αφορούν όμως το εξωτερικό.

 

 

  • Λέων (Leo), (23/7 – 22/8)

Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του Λέοντα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το 2018 θα το περάσετε με άπειρες έντονες εμπειρίες και άλλες τόσες συγκινήσεις που μόνο το εδώλιο και οι αίθουσες των δικαστηρίων μπορούν να χαρίσουν. Όπως συμβαίνει με το εκκρεμές, από το ένα άκρο (της παρατεταμένης ασυλίας) το βαρίδιο πάει με ταχύτητα μέγιστη, στο άλλο άκρο (της ενοχικής αποκατάστασης της πραγματικότητας, καθόλου θετικό συναίσθημα για δικαστές). Καλόν ύπνο, αφού μόνοι σας στρώσατε να κοιμηθείτε. Τυχερός αριθμός το +∞, οπότε εισπράξεις από παίγνια τυχερά ή νομικά μην περιμένετε και μακάρι όσα εισπράξατε να αρκούν και για εισιτήριο. Μπάνια πολλά, άλατα, καλή μουσική (“Après La Pluie”) και you ‘ll do the time without counting it. Καλά δεξίματα και με το καλό να «το βγάλετε από πέρα»…

 

 

  • Παρθένος (Virgo), (23/8 – 22/9)

Η δεκαετία του ονείρου που άρχισε το 2008, ολοκληρώνεται. Για την επόμενη, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις και γιατί ένα σύννεφο μου κόβει τη θέα και γιατί το μέλλον θα είναι πιο γρήγορο μετά το 2018 και ας μην κάνω μακροχρόνιες προβλέψεις. Το 2018, η ανάγκη σας για ανάλυση εξαντλητική πριν κάθε απόφασή σας, θα προσκρούει σε έναν τοίχο σχεδόν χρυσαυγίτικης μονομέρειας και βιασύνης και … καλή τύχη. Μέσα απ’ το σύννεφο, βλέπω να λέτε σε κάποιον δικό σας “you run in your shoes and I will run in mine”, πιθανώς γιατί φοράτε ίδιο νούμερο παπούτσια. Η ευκαιρία για πιο εσωτερικές διαδρομές σας αναζωογονεί και σας επαναφέρει στον αρχικό σας προορισμό. Τυχεροί αριθμοί: 50(%), (+) 1, το 3,14 και το τέταρτο ζευγάρι των Fibonacci (από το τέλος).

 

  • Ζυγός (Libra), (23/9 – 23/10)

«Τώρα… μάλιστα», που λέμε και στο χωριό μας. Για να το θέσω επιστημονικά, προσμένεις ένα γεγονός που θα συμβεί σίγουρα στο μέλλον. Και «τρέχεις» προς αυτό, επιταχυνόμενα. Ε δε θα προσεγγίσετε. Θα «χαθείτε». Και δεν το λέω εγώ, το λέει ο Αϊνστάιν και βάλε. Άσε που …κοντός ψαλμός, ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ. Και μη μου πεις να ρίξω μια ματιά και στον ψηλό ψαλμό…  Κατά τ’ άλλα, αλλού η αρχή, αλλού η πορεία, αλλού ο τερματισμός. Και επειδή μιλάμε για Ζυγούς, δεν έγιναν τυχαία και στην πορεία όλα αυτά, αλλά αποφασισμένα ήταν ήδη. Σημασία στο Νόμο του Μέρφυ δεν δώσατε και μόνο άλλους ειδικούς ακούσατε, οπότε… ας προσέχατε που λέει κι ο ειδικός. Οι πιο σταθεροί τύποι, προσέξτε τι απομένει ως την 31.12.2018, γιατί όσα απέμειναν απ’ το 2017 –και νωρίτερα-, δεν θέλετε να τα θυμάστε, σίγουρα. Προσοχή, οι παντρεμένοι, μη χωρίσετε. Και «στα δικά σας» οι λεύτερες. Βίον ανθόσπαρτον, οι νιόπαντροι. Τυχερό τραγούδι: The Times They Are A-Changin’   (δεν το ‘χετε το αγγλικό;;;; και πάτε για το μέλλον;;; πίσω στο χωριό). Τυχερό χρώμα: μη τοξικό-οικολογικό. Τυχερός αριθμός: 21 και 31 (μετά, «καίγεσαι»). Συμβουλή: βουτήξτε για το Σταυρό (στο Λιτόχωρο).-

 

  • Σκορπιός (Scorpio), (24/10 – 22/11)

Το «τραβάτε με κι ας κλαίω» περιέχει τα εξής: πλήρης παραχώρηση αυτοτέλειας και βούλησης, δυνατότητα τραβήγματος και διαβεβαίωσης ότι κάθε έκφραση δυσαρέσκειας είναι για να σε τραβάνε όσο θέλουν οι άλλοι και συ να τραβιέσαι όσο θέλουν αυτοί, εξασφαλίζοντας μια αντιπαροχή τραβηγμένου.  Τυχερός αριθμός: 2014 (οπότε ψάξετε για λήγοντα σε 19 και καλά κέρδη). Για τους «πέρα βρέχει» και του «Καλά πάμε», η χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα (αν ήταν να τα είχατε διακρίνει, θα τα είχατε διακρίνει και θα είχατε διαλέξει το «Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη Γη. Αν δε σωθεί, εγώ θα φταίω!» . Οπότε, κάντε κατάλογο με τα τριήμερα και τις αργίες, τις εκδηλώσεις συλλόγων, σωματείων, κτλ και τον Αύγουστο βγαίνετε κι απ’ τα μνημόνια… Ε άμα βγείτε εσείς, θα βγούμε κι εμείς.-

 

  • Τοξότης (Sagittarius), (23/11 – 21/12)

Φτουυυυ (να μη σας ματιάσω), είστε οι τυχεροί του ζωδιακού για το 2018: επιτυχία και καταξίωση σ’ όλα. Όλα κι όταν λέμε «όλα», εννοούμε «ΟΛΑ». Τι εν οίκω, τι εν δήμω, τι εδώ, τι εκεί, τι παντού, πάνω, κάτω, μέσα, έξω, πλαγίως, όρθια, πεσμένα, στα οικονομικά, στα αισθηματικά, στα επιστημονικά, στα προσωπικά, στα πνευματικά, ακόμα και σε κατηγορίες άγνωστες στον ανθρώπινο νου. Θα ξεπεράσετε κάθε όριο επιτυχίας και μόνο ένα έχετε να φοβάστε: μη φτάσουν να φωνάζουν τόσο δυνατά οι παραπονούμενοι, έξω απ’ το παράθυρό σας και ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ. Να πω κι άλλα;;; Τυχεροί αριθμοί: 100, 166, 199, 131. Διαβάστε: οτιδήποτε, μια αλλαγή επιτέλους θα σας κάνει καλό. Τυχερό χρώμα: διάφανο ή αποκτήστε ικανότητες χαμαιλέοντα.

  • Αιγόκερως (Capricorn), (22/12 – 20/1)

Ζωή είναι, θα περάσει. Κάντε όρεξη για συνεχόμενη κρίση (μόνο για το ζώδιό σας) κι αφού φύγουν μνημόνια, καλικάντζαροι, κακοκαιρίες, θεομηνίες, κτλ. Αλλά έχετε έτοιμη και μια ψυχραιμία μην και τύχει κάνα λαχείο, καμία λαϊκή επιταγή να αναλάβετε δημόσια αξιώματα, καμιά οικογενειακή ανάγκη να γίνετε και γονιός και πρόγονος και απόγονος, όλα μαζί. Τρώτε με παρέα. Οδηγείτε προσεκτικά. Υιοθετήστε αδέσποτο. Και ΜΗΝ ξεχνάτε τα γενέθλια των πεθερικών σας. Τα υπόλοιπα είναι άγνωστες βουλές και δε βαριέσαι, αδερφέ/ή…. Ζωή είναι θα περάσει. Τυχερός αριθμός: ροζ. Τυχερό χρώμα: 44 (όχι δεν έκανα λάθος, απλά το 2018 θα ‘χει πολλές αναποδιές…)

 

  • Υδροχόος (Aquarius), (21/1 – 19/2)

«Πατήστε πόδι» για να μην πατήσετε ότι πατούν όσοι νύχτα περπατούν. «Κόψτε το βήχα», για να μην «κόψετε παρτίδες». «Κόψτε λάσπη» όπου δείτε ότι το παιχνίδι είναι και «στημένο» και «πουλημένο». Κόψτε και το τσιγάρο, άμα και καπνίζετε. Κόψτε τις παρτίδες με κατάλοιπα του παρελθόντος μπας και το μέλλον είναι καλύτερο. Μην κόψετε τίποτα, αν το θέλετε ίδιο κι απαράλλαχτο. «Κόψτε την καλημέρα» σε μέντιουμ και προφήτες, άμα προτείνουν …κοπές!!! Τυχερός αριθμός: 1. Τυχερό χρώμα: μαύρο (με άσπρο πουκάμισο/μπλούζα). Τυχερό πρωινό: αυγόφετες, μία φορά τη βδομάδα γιατί οι χοληστερίνες δεν ζητάνε συγνώμη.

  • Ιχθύες (Pisces), (20/2 – 20/3)

Δεν βγάζω άκρη με σας, άσε που 11 προβλέψεις με ξεθεώσανε… οπότε δανείζομαι την πρόβλεψη διασημότερου συναδέλφου: Τα τελευταία τρία χρόνια, περάσατε δυσκολίες τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Οι περισσότεροι καταφέρατε και ξεπεράσατε αυτά που σας συνέβησαν, ωριμάζοντας αρκετά σαν άνθρωποι και καλλιεργώντας αναγκαστικά την υπομονή και την προσαρμοστικότητα. Το 2018 έρχεται να φέρει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση με το περιβάλλον, στην αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων και στην υλοποίηση βασικών σας προσδοκιών. Θα εργαστείτε με σύστημα και συνέπεια, θα απαλλαγείτε μεν από εμπόδια και δυσκολίες, αλλά θα χρειαστεί να αναλάβετε καινούριες ευθύνες. Η αρχή της χρονιάς αυτής θα είναι λίγο ασαφής και επεισοδιακή, μετά όμως τα γενέθλιά σας θα δείτε να ανοίγονται καινούριοι δρόμοι και από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη της χρονιάς, θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Τυχερό νούμερο:11888. Τυχερό χρώμα: μπλε.

 

Άντε…. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και άμα δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις, του χρόνου να διαβάσετε άλλες. ΓΕΙΑ.-