Έρχεται!!!

στις 10.1.2018

ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πιερία

Ψιθυριζόταν τις τελευταίες μέρες του 2017, -σχεδόν- επίσημα το ανήγγειλε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, από την τοπική ΝΟΔΕ και το Γραφείο Τύπου της ΝΔ: ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Πιερία, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

 


ΠΛ. ΕΛΕΘΕΡΙΑΣ & ΚΑΝΑΡΗ 2
ΤΚ. 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΗΛ: 23510 35330 – FAX: 23510 35330                                                    

Κατερίνη, 04 Ιανουαρίου 2018

                                                                     

Την Πιερία θα επισκεφθεί ο Κ. Μητσοτάκης

 

Την Πιερία θα επισκεφθεί, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018,  ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  θα ξεκινήσει την περιοδία του στην περιοχή μας από χωριά  της Βόρειας Πιερίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί περιοχές του Δήμου Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου. 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας
Κουρινιώτης Ιωάννης        

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης επεξεργάζεται και θα επεξεργάζεται μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά δύο στοιχεία είναι δεδομένα: ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει σε όλο το νομό και σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι να σταλεί από δω, από την Πιερία, μήνυμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για το εξελισσόμενο θέμα με την ονομασία της ΠΓΔΜ, τις διαδικασίες που ήδη δρομολογούνται και τις θέσεις που -σταδιακά- αποκαλύπτουν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Αυτή είναι και η επισημότερη διαρροή για το σκοπό επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την υπογραφή του Λευτέρη Μωυσιάδη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε τοπικό blog. Στο φόντο της επίσκεψης, οι τοπικές εσωκομματικές έριδες που -δυστυχώς- αφορούν καίρια και ζωτικούς χώρους, πέραν του κομματικού, όπως η κλιμακούμενη αντιπαράθεση Χιονίδη-Κήπου, η προηγηθείσα κόντρα Χιονίδη-Κουκοδήμου που θα συνεχιστεί στον εξόχως πολιτικό χώρο των… δικαστηρίων, αλλά και πάμπολλες πολλές άλλες εξελίξεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι τελευταίες αφορούν καίρια και ζωτικά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην αγωνιώδη προσπάθεια να προετοιμάσει το κόμμα για τις επερχόμενες εκλογές και να εξασφαλίσει ψηφοδέλτια και υποψηφίους χωρίς αρνητικά “βαρίδια” κάθε είδους. Όπως μπορεί να κατανοήσει ο ενημερωμένος Πιεριέας… πρόκειται να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη κι ακόμη πιο ενδιαφέροντα θα είναι τα αποτελέσματά της.

Δυο μέρες αργότερα, η ΝΟΔΕ θα δώσει τον καθιερωμένο ετήσιο χορό της/συνεστίαση, οπότε και τα παραπάνω αποτελέσματα αναμένεται να αποτυπωθούν με τον πλέον συγκεκριμένο τρόπο. Μετά τις πολλαπλές ατυχίες της κας Κεφαλογιάννη σχετικά με την ετήσιο χορό, στις 12.1.2018 την σκυτάλη παίρνει ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας.

 

Κατερίνη, 03.01.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Κ. Τσιάρας στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Καρδίτσας και πρώην Υφυπουργός, Κώστας Τσιάρας,  θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «Πιεριδα Παλλάς» (1ο χλμ Κατερίνης – Νέου Κεραμιδίου).