Η άφιξη Μητσοτάκη στο Λιτόχωρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ΕτΟ

καλά τα επίσημα προγράμματα (για όσους δεν αμφισβητούν τίποτα και ποτέ)

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Πιερία που εξέδωσε η ΝΟΔΕ της ΝΔ του νομού, παραπλάνησε πολλούς, τελικά…

Ακόμη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Σοφία Μαυρίδου (στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται κάποιος που αναρωτιέται “που είναι ο Τζιτζικώστας;) που έφτασαν στο χώρο της υποδοχής με μικρή καθυστέρηση.

 

Η ΕτΟ δημοσιεύει σήμερα το βίντεο με την υποδοχή Μητσοτάκη στο Λιτόχωρο, κατ’ αποκλειστικότητα (σχεδόν, αφού η μόνη άλλη κάμερα παρούσα στην υποδοχή ήταν αυτή του Γραφείου Τύπου του κόμματος που συνόδευε τον πρόεδρο της ΝΔ, σε κάθε του βήμα).

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο Λιτόχωρο και κατευθύνθηκε στο “Ζαχαροπλαστείο Λιάγκας”, προσπερνώντας το “Κάβα Φούντου”, όπου ανέμενε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κ. Δημόπουλος, για να τον υποδεχτεί στο Λιτόχωρο, πρωτεύουσα του Δήμου μας. Ο δήμαρχος και αρκετοί δημότες ανέμεναν επί μακρόν, αφού η υποδοχή (στο άλλο άκρο της οδού Αγίου Νικολάου) περιέλαβε τελικά και το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ένα σημείο. Τόσο πολύ που τοπικά στελέχη και μη, αιρετοί και μη, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στον πρόεδρο, να αστειευτούν, να αιτηθούν, να προτείνουν, να φωτογραφηθούν κτλ κτλ κτλ. Ευκαιρία είχε και κάποιος -από τα πρώτα λεπτά- να “ανοίξει” θέμα αξιοποίησης/ανάπτυξης του Ολύμπου, να παραδώσει φάκελο με στοιχεία, να αποσπάσει την προσοχή του προέδρου και μια πρώτη προεδρική θέση για το θέμα. Ο κάποιος αυτός δεν ήταν ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου. Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου δεν βρισκόταν καν στο χώρο, αν και βρισκόταν εκεί οι στενότεροι συνεργάτες του.

 

Τελικά, κάτι έγινε με το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε…

Αλλά αυτά είναι εσωκομματικές υποθέσεις της ΝΔ και απαιτούν ενδελεχή έρευνα για να αποτυπωθούν δημοσιογραφικά. Και η ΕτΟ μόνο τέτοια -έρευνα- κάνει.

Ραντεβού στο επόμενο -τρίτο- μέρος του αφιερώματος της ΕτΟ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πιερία και το Δήμο Δίου-Ολύμπου.