Θα “περάσει”… (updated)

Κ. Τσιάρας: δεν δημιουργεί πρόβλημα στην πορεία μας

η διαμάχη που σοβεί στην Κατερίνη – εκτιμά ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Πρόβλημα ανθρώπινης φύσης είναι η διμέτωπη διαμάχη Χιονίδη-Κουκοδήμου-Κήπου που με τον καιρό θα ξεπεραστεί, εκτίμησε χθες στην Κατερίνη ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τσιάρας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Ο κος Τσιάρας βρέθηκε στην Πιερία και την Κατερίνη ως προσκεκλημένος ομιλητής στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας, δύο μέρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, και παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, πριν την εκδήλωση. Απαντώντας σε ερώτηση της ΕτΟ, εκτίμησε ότι το πρόβλημα -το χαρακτήρισε “τοπικό”- δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία του κόμματος προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την νίκη της ΝΔ.

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕτΟ που αφορά το ονοματολογικό και την διαδικασία των συνομιλιών για τη λύση του και το αν η ΝΔ εκτιμά ότι η κυβέρνηση και τα Σκόπια πράγματι προσέρχονται με ειλικρινή πρόθεση να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών (επί υπουργίας Μπακογιάννη) εκτίμησε ότι για να υπάρξει αυτή η βεβαιότητα -σε ότι αφορά την ελληνική κυβέρνηση- θα έπρεπε ήδη να υπάρχει πλήρης ενημέρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεννόηση, αφού το πρόβλημα είναι από τα σημαντικότερα και παλαιότερα της χώρας.

 

 

 

Η έλευση Τσιάρα στην Κατερίνη υπήρξε ευκαιρία συνάντησής του με παλαίμαχα κομματικά στελέχη, όπως ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Πολύζος.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του κου Τσιάρα

 

 

 

node