Αλλαγή διοίκησης (updated)

στην ΧΧVI ΤΘΤ

συγχαρητήρια μηνύματα

(με τη σειρά που τα λάβαμε)

 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο Τύπου

15-03-2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου, Ταξίαρχο (ΤΘ) Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, τον οποίο διαβεβαιώνω, ότι, ο Δήμος Κατερίνης θα είναι συνεργάτης και συμπαραστάτης στο υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

Η πολύχρονη εμπειρία του, συνιστά πολύτιμο στοιχείο, το οποίο είμαι βέβαιος, ότι, θα αξιοποιήσει στη νέα του θητεία προς όφελος της Ταξιαρχίας.

Παράλληλα, ευχαριστώ από καρδιάς τον απερχόμενο Διοικητή Ιωάννη Βασιλάκη, για την αγαστή – εξαιρετική συνεργασία, που είχαμε σε όλο το διάστημα της παραμονής του στην XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου.

Του εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη, εποικοδομητική και αποδοτική θητεία στα νέα του καθήκοντα, στην ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (ΣΔΙΕΠ), στη Θεσσαλονίκη.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

 


 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχημένη θητεία στη νέα θέση που ανέλαβε και καλείται να επιτελέσει.

Προσβλέπουμε στην άψογη συνεργασία μας, εκφράζοντας άλλωστε τη βεβαιότητα για την επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία που θα συνεχίσει να διαγράφει με την πολύχρονη εμπειρία και ικανότητα που διαθέτει.

 

Για το Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 

 


 

 

Με αφορμή την αλλαγή Διοίκησης στην 24η ΤΘ Ταξιαρχία Λιτοχώρου θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον απερχόμενο Διοικητή Ιωάννη Βασιλάκη για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, συγχαίρω θερμά τον νέο Διοικητή της 24ης ΤΘΤ Λιτοχώρου Ταξίαρχο Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο που αναλαμβάνει τη διοίκηση της Ταξιαρχίας, εύχομαι καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
Βουλευτής Ν.Πιερίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 


 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

Κατερίνη, 20 Μαρτίου 2018

 

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο, κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο

 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο και του εύχομαι να έχει υγεία, δύναμη και μια καλή και παραγωγική θητεία, προσβλέποντας στη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας της Π.Ε.Πιερίας  με την ΧXIV ΤΘΤ.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω και στον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο, Ιωάννη Βασιλάκη, που αναλαμβάνει νέος Διοικητής της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών (Σ.ΔΙ.ΕΠ) και του εύχομαι υγεία, δύναμη και μια επιτυχημένη θητεία, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες μου για την άριστη συνεργασία και την ανεκτίμητη προσφορά του για την ασφάλεια της πατρίδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου

 


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

Από την θέση του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Λιτοχώρου και Αναπληρωτή Δημάρχου Δίου – Ολύμπου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον καλό φίλο Ταξίαρχο Ιωάννη Βασιλάκη για τα νέα σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Διοικητής της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών και παράλληλα να τον ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διοικητού της XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο, να τον καλωσορίσω στο Λιτόχωρο και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσουμε από κοινού την άριστη συνεργασία που είχαμε με όλους τους προκατόχους του.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
&
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

 


 

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού
για τον νέο Διοιηκή της XXIV (ΤΘΤ) Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

 

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στο νέο Διοικητή της XXIV (ΤΘΤ) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο και του εύχομαι καλή επιτυχία με μια παραγωγική θητεία με υγεία και δύναμη,
προσβλέποντας στη διατήρηση της αγαστής συνεργασίας μας.

Επίσης, συγχαίρω θερμά τον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Βασιλάκη και του εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο του έργο ως Διοικητή της Σχολής Διοικήσεως και Επιτελών (Σ.ΔΙ.ΕΠ).

 

                                                                                                                                              Ευάγγελος Λαγδάρης

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού