Επισκέψεις καλωσορίσματος

του νέου διοικητή της 24ης ΤΘΤ Λιτοχώρου

σε Δήμους και Αντιπεριφέρεια

 

 

Επίσκεψη του διοικητή της XXIV τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4/4/2018, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της XXIV τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην έδρα του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Τον νέο διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του Δημάρχου ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Νίκος Λάππας, ο οποίος και καλωσόρισε τον νέο διοικητή στο Λιτόχωρο εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία Δήμου και Ταξιαρχίας που ισχύει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ταξίαρχος κ. Ζαχαρόπουλος εξέφρασε τις πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις του από το Λιτόχωρο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου και δήλωσε και την δική του πρόθεση για μια άψογη συνεργασία με τον Δήμο. Η συνάντηση γενικά διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και έκλεισε μέσα στο πνεύμα των ημερών με ανταλλαγή ευχών εν όψει του Αγίου Πάσχα.

 

 Το Γραφείο τύπου και ενημέρωσης

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας καλωσόρισε το νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία παραγωγική και αποτελεσματική θητεία.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Σοφία Μαυρίδου ενημέρωσε το νέο Διοικητή για τρέχοντα θέματα της περιοχής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα  Πιερίας με την ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχία, τονίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που φέρει το απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει, με στόχο την  προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την υπεράσπισης της Πατρίδας μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και κατέστησε σαφές ότι θα είναι αρωγός στη δύσκολη και υπεύθυνη αποστολή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

 


 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο Τύπου
04-04-2018

 

Δήμος Κατερίνης: Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη
με το νέο Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το νέο Διοικητή ότι «ο Δήμος Κατερίνης θα είναι συνεργάτης και συμπαραστάτης στο έργο του, ενώ του ευχήθηκε εποικοδομητική θητεία, υγεία και κάθε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε «στη διαχρονικά αγαστή – εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με την XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου».

Από την πλευρά του, ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης «για την υποδοχή» ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «το πνεύμα αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας που προαναφέρθηκε θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της δικής μου θητείας».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με την ανταλλαγή ευχών εν όψει των εορτών του Πάσχα.