ΧΑΛΙ Ολύμπιο

είμαστε θεούληδες

διαπιστωμένα

 

 

Συγκλονιστικότερη κι από την φωτογραφική αποτύπωση της πραγματικότητας είναι πάντα -ή συχνά- η αποτύπωσή της από αρμόδιες κι εντεταλμένες υπηρεσίες. Γιατί όταν και εάν φτάσουν να ασχοληθούν -κι όταν σίγουρα “δεν πάει άλλο”- δεν μπορούν να ξεφύγουν απ’ την πραγματικότητα.

Και στην περίπτωση της χωματερής μας, η πραγματικότητα είναι αναπόδραστη.

 

Διαβάστε τι διαπίστωσε η αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας επί τόπου, αλλά και “στα χαρτιά”.

 

Στο κορεσμένο κύτταρο της χωματερή μας, το σκουπίδι έχει καιρό τώρα ξεπεράσει το ύψος της μόνωσης και έφτασε στο επίπεδο του διπλανού δρόμου και το ξεπέρασε ήδη.
Του δρόμου Λιτοχώρου-Δίου, την επαρχιακή οδό Κατερίνης-Λιτοχώρου (Λεπτοκαρυάς, στα χαρτιά).

 

Διαβάστε τι προτείνουν οι αρμόδιοι -αφού διαπίστωσαν την τέλεια αθλιότητα και την πλήρη απουσία όσων έπρεπε να υπάρχουν χρόνια τώρα- στις 20.2.2018, για ένα τεράστιο πρόβλημα που κορυφώθηκε το καλοκαίρι του 2017, οπότε και τάχα έσπευσαν να ετοιμάσουν το δεύτερο κύτταρο.

 

Από την ημέρα κατάρτισης του “Σχεδίου Συμμόρφωσης” πέρασαν ήδη δύο μήνες.

 

Μετά την αναγκαστική, αλλά επιδερμική ενασχόληση με το θέμα το περασμένο καλοκαίρι, οι τοπικοί αιρετοί μας “έβαλαν πλώρη” για άλλες, νέες δόξες… Τις τελευταίες μέρες ανέδειξαν σε μείζον και κρίσιμο θέμα, την οδοποιία στο Λιτόχωρο. Κι δημιούργησαν ομάδα ανώνυμων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που μάχεται ηρωικά τις λακκούβες και τα 50ρικα που πληρώνει ο Δήμος σε αποζημιώσεις για κατεστραμμένα ελαστικά.

 

Η μη αναστρέψιμη καταστροφή του περιβάλλοντος -βλέπετε- … δεν κοστίζει τίποτα. Όπως και η συνεχόμενη αναποτελεσματική αντιπολίτευση, η χωρίς οδηγό και μπούσουλα, αξίες και ιδεολογίες.

 

Το έγγραφο είναι αποτέλεσμα κοινοβουλευτικού ελέγχου συγκεκριμένου κόμματος.

Η συνέχεια, αύριο.

 

Καλό διάβασμα.

 

sxsumm