Με αντίπαλο τον … εαυτό του

Πυρόβολος για τη ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου

ο νυν πρόεδρος “ξανακατεβαίνει” και η υποψηφιότητά του είναι η μόνη για την προεδρία της Τοπικής

 

 

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση, ο Θόδωρος Πυρόβολος δημοσιοποίησε σήμερα την απόφασή του να επαναδιεκδικήσει την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου της ΝΔ, μετά μια θητεία του στη θέση αυτή.
Με δεδομένο ότι η περίοδος κατάθεσης υποψηφιοτήτων έχει ήδη ολοκληρωθεί, η υποψηφιότητα Πυρόβολου για τη ΔΗΜΤΟ είναι η μοναδική και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη, αν και τους τελευταίους μήνες, εμφανίστηκαν -και εξαφανίστηκαν- διάφορες υποψηφιότητες που δεν έγιναν ποτέ επίσημες και τελικά …δεν εξελίχθηκαν σε υποψηφιότητες.

Η ανακοίνωση Πυρόβολου

 

Θόδωρος Πυρόβολος |
Δήλωση υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου – Ολύμπου

Νεοδημοκράτισσα και Νεοδημοκράτη,

Οι προτροπές σας με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω εν νέου τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δίου – Ολύμπου, στην προσεχή εσωκομματική διαδικασία.

Στους αγώνες για την παράταξη και την Πατρίδα που έρχονται δηλώνω έτοιμος να δώσω πρώτος – μεταξύ ίσων – τον αγώνα για να απαλλαγούμε από τους απίθανους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑνΕλ. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτήν την χρονική περίοδο. Πιστός στις αρχές και τα πιστεύω της μεγάλης μας παράταξης – που μας κράτησαν ζωντανούς στο πέρασμα των χρόνων – σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στην εσωκομματικές μας εκλογές.

Σας ευχαριστώ,

Θόδωρος Πυρόβολος
Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης
Δήμου Δίου – Ολύμπου