“Θα σε κρεμάσω ανάποδα”

κι η δημαρχία συνεχίζεται...

κι έχει ηγέτη τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο, ονομάζεται “Ολύμπια Συμμαχία”, είναι προσκείμενη στη ΝΔ και το Σεπτέμβριο συμπληρώνει τέσσερα -4- χρόνια διοίκησης-λύκος να την φάει (κι εμάς μαζί)

 

 

Τούτοι δω δεν ήταν ποτέ οι εκπρόσωποί μας.
Η διοίκηση μας.

 

Δεν είχαν ποτέ την απαραίτητη ικανότητα και την αγαθή πρόθεση, δεν είχαν ούτε λεπτό συναίσθηση ποιον εκπροσωπούν, ποιον διοικούν, πως βρέθηκαν εκεί που είναι, να αποφασίζουν και να διαχειρίζονται λεφτά, να καθορίζουν την καθημερινότητά μας και το μέλλον μας.

 

Μεταξύ τους, ναι υπάρχουν ελάχιστοι ικανοί και σοβαροί. Διάλεξαν να τους ανεχθούν και να συμπλεύσουν για να μην επωμιστούν το βάρος της κατάργησής τους.
Αλλά εμείς κι ο τόπος μας ματώνει τέσσερα χρόνια.

 

Είναι κι αυτοί που μια χαρά ‘κονόμησαν και ‘κονομάνε από τούτη εδώ την ανεπανάληπτη διοίκηση. Που ‘κάναν τη δουλίτσα τους. Που βολεύτηκαν. Που κέρδισαν και κερδίζουν, πιθανώς από κάθε δημαρχία κι όλες τις δημαρχίες. Και συνεχίζουν ευτυχείς την συμπόρευση, αφού η τσέπη τους είναι ζεστή.
Σε καλή μεριά.
Στις επόμενες εκλογές θα σας ρωτήσουμε ποιον επιλέγετε για να τον ψηφίσουμε κι εμείς.
Με χέρια και με πόδια.

 

 

Πρόεδρε (του Δημοτικού Συμβουλίου),

όταν μέλος του σώματος ξεπεράσει κάθε όριο και φτάσει να απειλεί συνάδελφό του, σε επίσημη συνεδρίαση, δεν κατεβαίνεις απ’ την έδρα να τον ηρεμήσεις και να τον συνετίσεις. Τον επιπλήττεις, τον αποβάλλεις, τον τιμωρείς, και -αφού διακόψεις την συνεδρίαση-κατεβαίνεις τρέχοντας να τον απομακρύνεις, μην και -μέσα στη βλακεία ή το θυμό του ή και τα δύο- πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Αλλά αν μπορούσες να τα κάνει όλα αυτά, θα τα είχες κάνεις ήδη, όταν η επίθεση και η παράνομη προσβολή γινόταν σε δημότη, όχι σε δημοτικό σύμβουλο. Τώρα έγινε και σε βάρος δημοτικού συμβούλου. Από την προσβολή και την απαράδεκτη συμπεριφορά του ηγέτη έναντι αιρετού, πήγαμε στο επόμενο στάδιο. Όχι τώρα. Πολύ καιρό τώρα. Τώρα, απλώς κατεβήκαμε πολλά ακόμη σκαλοπάτια. Κατεβήκατε. Είμαι σίγουρος ότι από δω και πέρα -και είναι αργά- την κάθοδο αυτή θα συνεχίστε οι τελευταίοι ελάχιστοι πιστοί στον κύριο υπεύθυνο που ελεύθερα επιλέξατε για ηγέτη σας. στη χειρότερη δημαρχία ever.

 

Τα υπόλοιπα, από αύριο.