Για τις πινακίδες στην “Αιγαίου”

η Σκούφα

έθεσε το θέμα της άμεσης τοποθέτησης πινακίδων επί του αυτοκινητοδρόμου σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας, ώστε να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση των επισκεπτών του νομού

 

 

 

 


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ
Βουλεύτρια Πιερίας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γραμματέας Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Επίσκεψη της Βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Συζήτηση για θέματα ασφάλειας και προσβασιμότητας

 

Τα γραφεία της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» επισκέφτηκε την Τρίτη 5/6/2018 στο Μοσχοχώρι Λάρισας η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας  κ. Δημήτρη Μανδαλώζη, την υπεύθυνη του γραφείου τύπου κα. Ειρήνη Ζαβρίδου καθώς και με τον υπεύθυνο μηχανικό σήμανσης του αυτοκινητοδρόμου κ. Δημήτρη Πουλίτση.

Συζήτηση για θέματα ασφάλειας και πρόσβασης

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας του αυτοκινητοδρόμου, ενώ έγινε παρουσίαση του έργου της εταιρείας. Από την πλευρά της η βουλεύτρια κα Σκούφα έθεσε το θέμα της άμεσης τοποθέτησης πινακίδων επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας, όπως το Κάστρο Πλαταμώνα, ο Παλαιός Παντελεήμονας, ώστε να υπάρχει ευκολότερη πρόσβαση των επισκεπτών του νομού.

Ο Διευθυντής Λειτουργίας της εταιρείας κ. Μανδαλώζης τόνισε ότι θα εξετάσει άμεσα το ζήτημα σε συνάρτηση με τους κανονισμούς λειτουργίας και ασφάλειας του αυτοκινητοδρόμου, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα, το οποίο άλλωστε έχει κατατεθεί και από άλλους φορείς της Π.Ε Πιερίας.