“Εξοντωτική -πια- επιβάρυνση”

Λαγδάρης προς Σπίρτζη

“… αναφαίρετο δικαίωμα των δημοτών στην απρόσκοπτη χρήση δρόμων που διασφαλίζουν άνετη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις…”

 

Επιλέγοντας να διαμαρτυρηθεί αρμοδίως στον αρμόδιο, αντί να δημοσιεύει διαμαρτυρίες …για τις διαμαρτυρίες, ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Βαγγέλης Λαγδάρης, έστειλε ήδη επιστολή στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, θέτοντας το πρόβλημα της επικείμενης αύξησης της τιμής των διοδίων των Μαλγάρων.

Στην επιστολή με την οποία ο δήμαρχος ζητάει από τον υπουργό να εξετάσει το θέμα με τη δέουσα προσοχή και ευαισθησία, τονίζεται ότι “Πρόκειται για εξοντωτική πια επιβάρυνση, μια και οι κάτοικοι του Δήμου μας θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν συνολικά 5,20 ευρώ (10,40 μετ’ επιστροφής) για διαδρομή 35 περίπου χιλιομέτρων.”.

Ο δικός μας Δήμος απέχει περισσότερα από 35 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, οπότε η αύξηση ανά χιλιόμετρο είναι μικρότερη, η αύξηση θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2019, οπότε ο δήμαρχός μας έχει χρόνο να ασχοληθεί με άλλα πιο ζέοντα προβλήματα, απ’ αυτά των 5 ή των 10 ευρώ. Όπως της εκδήλωσης για τον Χρήστο Κάκκαλο… Η οποία θα γίνει με τη συμμετοχή των ομογενών από τη Θεσσαλονίκη, τις αμέσως επόμενες μέρες και πολύ πριν τη νέα χρονιά, οπότε άνετα θα προσέλθουν για τη γιορτή από τη Θεσσαλονίκη. Του χρόνου, ας πάρουν το τραίνο…

 

 

 

lagtospirtz