“Επινίκια” και

(οι γνωστές) "ομορφιές" Δημόπουλου

ανακοινώσεις για σκηνοθετημένες κατηγορίες. σκευωρία και πλεκτάνη, συνεχής λασπολογία, ανυπόστατες καταγγελίες και μηνύσεις και …”εξορία” της νομικής συμβούλου

 

 

Πριν ακόμη σταλεί το δελτίο Τύπου με τα “επινίκια” του δημάρχου, στο Δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, μια είσοδος ζωτικής υπηρεσίας του μετατρεπόταν σε είσοδο προς άγνωστο χώρο και στο στέλεχος του Δήμου μας που στεγάζεται εκεί επιδιδόταν επείγουσα γραπτή εντολή για μετακόμιση. Στο διπλανό κτίριο. Μαντέψτε σε ποια επιδόθηκε η εντολή της μετακόμισης…

 

Εντολή με την υπογραφή του αθώου πια δημάρχου, με την οποία διευθετούνται έκτακτες και επείγουσες -πιθανώς- πρακτικές, χωροταξικές ανάγκες που επιβάλλουν την μετακίνηση των γραφείων των τριών ειδικών συμβούλων σε άλλα γραφεία εντός του Δημαρχείου και την μετακόμιση της νομικής συμβούλου του Δήμου, στο διπλανό κτίριο και σε νέο μεγαλύτερο γραφείο που τώρα είναι αποθήκη. Πριν καν αρχίσει ή ολοκληρωθεί η μετακόμιση… κάποιος ή κάποιοι έκριναν ότι αυτή έπρεπε ν’ αρχίσει με το ξήλωμα των πινακίδων…

 

Όπως δήλωσε στην ΕτΟ ο Κ. Δημόπουλος, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα προχωρήσει και στη λύση της συνεργασίας του Δήμου με τη συγκεκριμένη δικηγόρο, την οποία φωτογραφίζει στο δελτίο Τύπου με τις φράσεις “Η σκευωρία και η πλεκτάνη που στήθηκε, από πρόσωπα κείμενα εχθρικά προς τη Δημοτική Αρχή για ίδιον όφελος, έπεσαν στο κενό” και “Η συνεχής λασπολογία και η προσπάθεια να σπαταλάται δημιουργικός και παραγωγικός χρόνος από το πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Αρχής, μέσω ανυπόστατων καταγγελιών και μηνύσεων απέτυχε.” Σε αβάσιμες κατηγορίες της νομικής συμβούλου είχε αποδώσει και τις κατηγορίες από τις οποίες αθωώθηκε την Παρασκευή.

 

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ της ΕτΟ, ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι -αν όχι κανείς- γνώριζαν για τη σημερινή, διπλή εξέλιξη της δημοσίευσης του δελτίου Τύπου (γεγονός συνηθισμένο) και της μετακόμισης. Ο δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα και ο αναπληρωτής του σε άδεια και σε επικοινωνία του με την ΕτΟ διαβεβαίωσε ότι είχε πλήρη άγνοια και για τα όσα το δελτίο Τύπου περιέχει και για τις ανάγκες που οδήγησαν στην τόσο ξαφνική μετακόμιση και το ξήλωμα των πινακίδων από το γραφείο της κας Χατζή.

 

Το δελτίο Τύπου του δημάρχου με τα “επινίκια”

 

 

Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. Το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης ήταν απόλυτα αναμενόμενο: Αθώοι κηρύχτηκαν ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και οι δεκατέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ολύμπιας Συμμαχίας.

Οι σκηνοθετημένες κατηγορίες περί δήθεν «απιστίας στην υπηρεσία» αποδείχθηκαν έωλες και αποδομήθηκαν εύκολα.

Η σκευωρία και η πλεκτάνη που στήθηκε, από πρόσωπα κείμενα εχθρικά προς τη Δημοτική Αρχή για ίδιον όφελος, έπεσαν στο κενό.

Η Ολύμπια Συμμαχία συνεχίζει τη μάχη για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, εκτελώντας έργα υποδομής, ανάπτυξης και ανάδειξης των θησαυρών του Δήμου μας. Ενωμένοι δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, συνεχίζουν δυναμικά για να πάει ο Δήμος μπροστά, εκεί που τον θέλουμε όλοι.

Η συνεχής λασπολογία και η προσπάθεια να σπαταλάται δημιουργικός και παραγωγικός χρόνος από το πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Αρχής, μέσω ανυπόστατων καταγγελιών και μηνύσεων απέτυχε.

Το όραμα της επόμενης μέρας για τον τόπο σαφές: ολοκλήρωση των δράσεων, εξέλιξη των θεσμών, διαφάνεια.

 

Λιτόχωρο, 25 Ιουνίου 2018.-
Το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

 

 

και το έγγραφο της “μετακόμισης”, όπου η νομική σύμβουλος του Δήμου Δίου-Ολύμπου μετατρέπεται σε “έμμισθη δικηγόρο” σκέτο. Με υπογραφή δημάρχου (Δίου-Ολύμπου)