Στη Διακομματική για το φάρμακο

ο Τζαμακλής

“Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετάσχω στη Διακομματική…”

 

 


ΧΑΡΗΣ ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ
Βουλευτής Πιερίας – ΣΥΡΙΖΑ

 

2 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Χάρης Τζαμακλής μέλος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Χάραξη Μακροπρόθεσμης Εθνικής Στρατηγικής για το Φάρμακο

 

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Νικολάου Βούτση, συστάθηκε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Χάραξη Μακροπρόθεσμης Εθνικής Στρατηγικής για το Φάρμακο.

Ο Χάρης Τζαμακλής που ορίστηκε μέλος της νεοσυσταθείσας Επιτροπής δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετάσχω στη Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη χάραξη μακροπρόθεσμης εθνικής στρατηγικής για το φάρμακο. Θεωρώ ότι η συσσωρευθείσα εμπειρία από τη συμμετοχή μου στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας πρόκειται να βοηθήσει στην επεξεργασία προτάσεων σχετικών με το αντικείμενο της νεοσυσταθείσας Επιτροπής».

Η επιτροπή συγκροτείται ακόμα από τους βουλευτές:

Ιωάννη Γκιόλα, Ιωάννη Δέδε, Θεόδωρο Δρίτσα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Ιωαννέτα (Αννέτα) Καββαδία, Κωνσταντίνο Μορφίδη, Γεώργιο Πάλλη, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Παυλίδη, Χρήστο Σιμορέλη, Κωνσταντίνο Βλάση, Βασίλειο Γιόγιακα, Χρίστο Δήμα, Βασίλειο Οικονόμου, Ιάσωνα Φωτήλα, Κωνσταντίνο Μπαργιώτα, Ιωάννη Αϊβατίδη, Γεώργιο Λαμπρούλη, Αθανάσιο Παπαχριστόπουλο, Γεώργιο Μαυρωτά, Δημήτριο Καβαδέλλα, Νικόλαο Νικολόπουλο.

Η επιτροπή θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα άρθρα 44 και 45 του Κανονισμού της Βουλής και με προθεσμία υποβολής της έκθεσής της έως το τέλος της τρέχουσας βουλευτικής περιόδου.